продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

FIIDO D11 сгъваем електровелосипед с обхват до 100 километра

Карането на електровелосипед е само средство за придвижване? Не само това, то може да бъде забавно и може да бъде вашият начин на живот. FIIDO се ангажира да предостави на клиентите от цял ​​свят практичен, безплатен и персонализиран екологичен метод за пътуване до работното място.  Става въпрос за  електрическият сгъваем велосипед FIIDO D11. Тои реконструира формата на традиционния електрически велосипед, като използва аерокосмическа лека алуминиева сплав, за да накара рамката да тежи едва  12,9 кг докато целият електровелосипед тежи 17,5 кг. Той осигурява 80 – 100 км пробег в режим на педално асистиране, като същевременно осигурява лекота на управлението. Това позволява на ездачите изживяване от следващо ниво с безпрецедентна рамка на велосипеда.

https://c0.iggcdn.com/indiegogo-media-prod-cld/image/upload/c_fill,w_695,g_auto,q_auto,dpr_1.5,f_auto,h_460/ltagdjp2a2ln2hdgdxzf

Модулният дизайн на FIIDO D11 има сменяема батерия от 36V 11,6Ah, за да може да се изминават големи разстояния. Интегрираната седалка съдържа както батерията, така и задната светлина, за да минимизира частите и да увеличи максимално ефективността. Батерията е скрита в тръбата на седалката, което я прави почти равна на обикновен велосипед на пръв поглед. Освен това батерията е сменяема, което означава, че можете да я захранвате навсякъде и по всяко време.  Скрит в 20-инчовото задно колело е 35-нютон метровият 250W безчетков мотор с компактни размери и малко тегло, за да осигури по-голяма мощност за преодоляване на по-стръмни пътища с по-ниска консумация на енергия. Естетиката на електрическия велосипед е уникална. Перфектният баланс между форма и функция. 7-степенна предавка Shimano с 3 регулируеми нива, на скорост,  даряват  FIIDO D11 със спортни атрибути, помагайки на всеки ездач да намери своя персонализиран стил на каране.

fiido electric bike - Online Discount Shop for Electronics, Apparel, Toys, Books, Games, Computers, Shoes, Jewelry, Watches, Baby Products, Sports & Outdoors, Office Products, Bed & Bath, Furniture, Tools, Hardware, Automotive Parts,

Времето за зареждане на батерията е 7 часа. Във режим на мотопед само на електрическа енергия велосипеда има обхват до 50 километра докато , максималната  му скорост е 25 километра в час, като общата му товароносимост е 120 килограма. Цената на електровелосипедът е 999 долара.