продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

Повече от телескоп това е Witness Stellina

Stellina е вашата нова наблюдателна станция, перфектната комбинация от телескоп и камера. Умна и напълно автоматизирана, Stellina е революция в света на астрономията. С напълно преработено изживяване на наблюдение, замествайки окуляра с мобилно приложение, всеки може да има достъп до чудесата на Вселената с лекота. Вече можете да изследвате и наблюдавате нощното небе, вземете си собствени снимки на небесни обекти, научете за Космоса, и споделяйте своите открития на едно място.Започнете пътуването си. Изживейте Вселената. В средата на пустинята или в уюта на дома си използвайте Stellina, където и да изберете.

https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/BqUajKSByXPv9Nbk4KFF6B-1200-80.jpg

Светлинното замърсяване вече не е пречка. Вече можете да изследвате и наблюдавате Вселената в сърцето на един град. Мечтали ли сте някога да снимате Космоса? Stellina интегрира технология, която ви позволява да наблюдавате и снимате обекти в дълбоко небе без усилия. Вече можете да обезсмъртите галактики, мъглявини, клъстери и много други. Придружаващото приложение на Stellina предлага образователно съдържание, което прави опит на наблюдение по-интерактивно и вълнуващо. Вече можете да откриете много тайни и истории, които правят Вселената толкова очарователна. Stellina използва технологията Go-To и се придвижва автоматично, за да проследи вашия звезден обект, компенсирайки въртенето на Земята. Посочването и проследяването е напълно автоматизирано. Stellina е първото звездно устройство с вграден автофокус. Вече няма нужда от ръчна намеса.

https://i.f1g.fr/media/eidos/orig/2019/09/11/XVM692b1d84-d310-11e9-9b48-24294e55cf30.jpg

Stellina включва технология с нагревател , позволяваща оптимални условия за наблюдение на обектива. Stellina интегрира филтър за светлинно замърсяване, позволявайки идеални условия за наблюдение, където и да се намирате. Системата позволява увеличение еквивалентно на 50x и до 100x с цифрово увеличение. Изберете следващата си дестинация от каталог със стотици небесни обекти. Stellina автоматично ще се насочи към избраната област и ще я проследи, за да я поддържа в оптимално гледане, докато Земята се върти. Стълбовете на творението, мъглявината лале, галактиката Андромеда, къде искате да кацнете? Stellina се продава на цена от 4000 евро.