продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

кафе машини

Handpresso мини ръчна кафемашина

Кафе какво би бил светът без него? Всъщност това е четвъртата популярна напитка в света с повече от половин трилион чаши, които се консумират всяка година. И какво, ако ви кажа, че можете да носите кафеварката си със себе си навсякъде, където сте отишли? Това е вашата собствена машина за еспресо, който е толкова преносим като мини чадър.

https://cdn.hiconsumption.com/wp-content/uploads/2013/04/Handpresso-Wild-Hybrid-Coffee-Machine-1.jpg

Handpresso е буквално с размерите на дезодорант  и може  лесно да се приготви кафе където и да отидете. Не използва електричество и всичко, от което наистина се нуждаете, е гореща вода и любимото ви кафе (прах или пакетче). Handpresso има помпа, интегрирана в неговия дизайн с вграден манометър. Всичко, което правите, е да го изпомпате, докато манометърът отчете налягане от 16 бара. Напълнете резервоара с гореща вода и заредете касетата за кафе. След като поставите касетата обратно в Handpresso, просто я заключете на място, преди да натиснете бутона за освобождаване на налягането. Налягането изтласква водата през кафето и от дюзата, като ви дава една чаша прясно сварено еспресо, направено точно пред очите ви!

https://www.snupdesign.com/wp-content/uploads/2017/06/handpresso-pump-1.jpg

Handpresso е буквално най-преносимият производител на еспресо досега. Лесно се побира във всички торби, не използва електричество и приготвя кафето по ваш избор. Опростена, лека и здрава , помпата Handpresso е идеалната машина за вашите почивки на къмпинг, когато пътувате, сте на лодка или в офиса.Това прави вашите кафе паузи абсолютно страхотни, където и да се намирате. Цената на която се предлага уредът е 99 евро.