продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

Електрическият скутер OXO

Електрическият скутер  OXO  се отличава със  превъзходно качество на каране, интуитивно управление и страхотен дизайн и с допълнителна мощност и обхват. Два безшумни двойни 1000W безчеткови мотора доставят незабавна мощност на пътя и осигуряват максимална скорост от 64 километра в час Изключително голямата LG 60V 26Ah  литиево-йонна батерия позволява на OXO да измине до 80 – 100 километра. С пневматични гуми и регулируемо окачване е идеално оборудван за по-дълги пътувания в града, както и за градски и офроуд приключения. Просторната палуба позволява удобна стойка, а интелигентно проектираната дроселна клапа за палеца ви позволява да управлявате скутера си на по-големи разстояния без умора. Сгъва се за 5 секунди за транспортиране или за носене в една ръка. Допълнителна мощност и скорост идва с по-голямо тегло от 33 килограма.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0438/1615/7334/products/OXO_1000x1500.png?v=1612453815

OXO е оборудван с предни и задни пълни хидравлични дискови спирачки за превъзходна спирачна мощност при всякакви условия. Предните и задните LED светлини гарантират, че ще бъдете забелязани, когато карате в тъмно. Препоръчвасе допълнителен фар за по-добра видимост по време на продължителни нощни разходки. Може да се  зарежда навсякъде с включеното зарядно устройство (12-14 часа) или вземете опционалното 5A бързо зарядно устройство, за да намалите времето за зареждане с 60-70%. Независимо дали се возите по гладък асфалт, груби градски улици или извън пътя, OXO ще осигури плавно и безопасно пътуване, като максималната му товароносимост е 120 киолограма. Предлагат се офроуд гуми. Макар и да не е лек, OXO се сгъва бързо, за да се натовари в багажника ви, за да стигне до любимите ви места за каране. Блестящо обмислените едностранни люлеещи се рамена не само правят страхотен външен вид, но позволяват лесна смяна на гуми и гуми, докато колелото е монтирано. Във всички аспекти е проектирана лесна поддръжка.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1959/4453/products/inokim-ox-folded.png?v=1586940782

Патентованото регулируемо окачване позволява две позиции за каране: Ниска за голяма стабилност при по-високи скорости. Висока за повече ход на окачването и по-висок просвет. Препоръчваме настройката по подразбиранеза начало. OXO е качествен скутер, изработен с внимание към детайлите, доставен безопасно до вашата врата. Истински всеобхватен талант с качество на изработка, което няма нищо друго. Производителят INOKIM се гордее с внимание към детайлите и текущата поддръжка, така че вашият OXO  скутер ще ви издържи много години.  Цената на скутерът е 2600 долара.