продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

MiniBrew Craft първата в света интелигентна машина за бира

MiniBrew Craft е единствената в света интелигентна машина за бира. Пригответе любимата си супер прясна и висококачествена занаятчийска бира в контролирана серда. Край на посредствена бира, време за качествена прясна занаятчийска бира. MiniBrew ви превръща в майстор пивовар. Предлага се в стилен дизайн с висококачествено първокласно покритие. С  интелигентно приложение за iOS, което ви води на всяка крачка, имате всичко необходимо, за да станете най-добрата пивоварна. Машината ви предоставя малка и управляема затворена система и минимизира  риска от инфекция. Приложението MiniBrew ви води през целия процес от избора на рецепта до сервирането й прясно от Smart Keg!

https://minibrew-website.s3.eu-central-1.amazonaws.com/MiniBrew.jpg

От MiniBrew работят с пивоварни от световна класа, за да разработят рецепти в редица различни стилове бира. Поръчайте избрания от вас пакет, за да започнете да приготвяте качествена крафт бира у дома! Ето как се прави. Изберете вкусна бира от нашата селекция Brew Packs. Поръчайте от нашия уеб магазин или чрез приложението MiniBrew. Ден 1 Започнете варенето, приложението MiniBrew ви казва кога трябва да предприемете действия и ви води през целия процес на приготвяне. Контролирана ферментация ден 1 – 10 , в зависимост от типа на бирата времето за ферментация е различно. Smart Keg регулира температурата на вашата бира, като осигурява вкусна, бистра и газирана бира всеки път.   Ден 10 + Насладете се на прясната си бира. Вземете вашия Smart Keg на партита и се насладете направо от него! Прясно, студено и споделено, точно както би трябвало да бъде занаятчийската бира.

https://thegadgetflow.com/wp-content/uploads/2021/02/MiniBrew-Craft-Smart-Beer-Machine-02.jpg

За начинаещи, най-голямото подобрение в тяхната бира е контролираната ферментация. Самата температура, но също така и стабилната температура без колебания оказва огромно влияние върху крайният резултат. MiniBrew  разсеива  догадки от приготвянето на бира, идеално за пълния начинаещ  има достатъчно информация, заедно с кратки видеоклипове, показващи какво точно да правите. Цената на машината и началният пакет за начинаещи е 1000 евро.