продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Milkmade винаги свежи и вкусни растителни млека

Създайте свежи, вкусни, растителни млечни алтернативни напитки с Chef Wave Milkmade. С 6 предварително зададени програми за приготвяне на мляко, цифрово управление с докосване, лесно съхранение и функция за автоматично почистване, Milkmade е лесна за използване и надеждна част от ежедневието ви. Включени са няколко удобни функции, които правят Milkmade безпроблемно изживяване. Включената стъклена кана позволява лесно съхранение в хладилника. Milkmade се самопочиства благодарение на функцията за автоматично почистване. Освен това има опция за отлагане на старта, така че млякото ви се създава прясно по вашия график. Milkmade не изисква подготовка; няма нужда предварително да накисвате ядките и няма нужда от торба с ядки. Направете растително  мляко у дома само за 15 минути.

https://m.media-amazon.com/images/I/4185Y-BblKL.jpg

Milkmade включва 6 предварително зададени програми за приготвяне на мляко, включително бадем, соя, кашу, овес, макадамия и кокос. Само малка шепа ядки ще произведат кана с мляко с просто натискане на бутон.Освен това, машината ще се самопочиства автоматично, след като процесът на производство на мляко приключи. Това е производството на растително мляко по най-добрия начин! Напълнете резервоара за вода около 600 милилитра. Уверете се, че нивото на водата е поне на или над посочената линия. Изсипете бадемите в отделението за смилане и затворете капака. (не накисвайте бадемите предварително.) Изберете програмата за бадеми от списъка с програми. Натиснете бутона „Старт / Стоп“, за да започнете. Уредът ще остане безшумен за няколко минути, след това ще започне да приготвя на пара и предварително да накисва съставките след което ще премине в етап на  смилане. Когато млякото е готово, то ще започне да тече в каната.

https://thegadgetflow.com/wp-content/uploads/2021/02/ChefWave-Milkmade-non-dairy-milk-maker-01-1200x675.jpg

Супер фината мелница на Milkmade гарантира всеки път кремообразно и копринено гладко мляко на растителна основа. Патентована парна технология извлича аромати от ядки за минути.  Целият процес преминава за по-малко от 20 минути. . Milkmade ви гарантира винаги свежи напитки, практичен и лесен за използване той разкрива цял един свят от възможности при приготвянето на растителни млека. Уредът се предлага на пазара с цена 200 долара.