продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

TeaMug MINI Вземете магазин за чай вкъщи

Все още ли посещавате местните магазини, за да вземете млечен чай? Скъпо е и освен това често чакате на дълги опашки. Направете си чай от мляко у дома с TeaMug MINI. Това е просто, икономично и здравословно. Освен да приготвяте млечен чай, можете да приготвяте и млечна пяна, кафе и чай. Една халба с многократна употреба, отговаряща на всички ваши нужди от напитки. Какви напитки искате да направите? Чай с мехурчета, чай с карамелено мляко, лате, мока, капучино, черен чай, ароматен чай и др., Стига да искате, опитайте се да го направите сами. С TeaMug MINI дори начинаещ може да направи перфектна чаша чай или кафе! Просто изсипете млякото в TeaMug MINI и поставете чаените листа или торбичка за чай в запарката. Затворете капака, изберете режима и натиснете старт. Апарата спира автоматично, след като процедурата приключи, което отнема само 9 минути. Имитирайки метода за варене на чай, той прави вкуса на млечния чай по-гладък, копринен и деликатен. Автоматично спиране с нагряване на млякото до 85 ° C, за да се запазят ценните съставки в мляко.

https://ksr-ugc.imgix.net/assets/032/599/921/f5d0fd6c0f76a4a25ac2a992fff5b680_original.JPG?ixlib=rb-2.1.0&crop=faces&w=1552&h=873&fit=crop&v=1614823489&auto=format&frame=1&q=92&s=1dbe9c4fabff2f65636c991a342ec0ed

Предлага се със отвор  за сламка която е от неръждаема стомана, можете също да използвате TeaMug MINI като халба, която съдържа 350 милилитра полезен от която можете да пиете директно от нея по всяко време и навсякъде. Направете пиенето, докато сте в движение, лесно, безопасно и просто. Можете дори да използвате TeaMug MINI за приготвяне на карамелен млечен чай, пудинг млечен чай и какво ли не! Просто използвайте въображението си, за да създадете свой собствен любим млечен чай! TeaMug MINI не е просто машина за млечен чай, но и ултра-мека машина за производство на пяна. Създава супер богата, кадифена и кремообразна млечна пяна за вашия чай или кафе в рамките на 150 секунди. С TeaMug MINI можете да правите всякакви напитки у дома и да спестите пари. Чаят е здравословна, популярна гореща вкусна напитка. TeaMug MINI е идеален и за приготвяне на чай.

https://meiya.jp/wp-content/uploads/2021/02/730045f51051e9509d6e07ada5d19aa8_original.jpg

Изберете режима на чай и водата ще се нагрее до 100 ° C за 7 минути. Поставете омекналите чаени листа в запарката и разбъркайте водата за перфектното време. Чаените листа могат да бъдат отделени от водата, докато се наслаждавате на чая си. Черен чай, зелен чай, бял чай, ароматизиран чай, билков чай ​​или плодов чай ​​- всичко в едно. TeaMug MINI разбърква напитките посредством електромагнитно въртене, което значително намалява работния шум. Чувствайте се свободни да си направите чаша чай в офиса и през нощта, без да безпокоите другите. Макар да е малък и компактен уредът предоставя богата гама от напитки които ще ви донесат изключително удовлетворение. Началната цена на TeaMug MINI ще е 69 долара.