продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

принтери

Wainlux K6 преносимо студио за изкуство

Време е да оставите големия скъп гравьор зад себе си. Започнете с Wainlux K6 и го носете със себе си, където отидете. Това е идеалното преносимо студио за изкуство, което можете да носите навсякъде! Wainlux е лесен за настройка, лесен за използване и изключително стабилен. Мощният му лазер е способен да гравира дизайна ви ясно и бързо на почти всяка повърхност, от дърво до гума. Развихрете креативността си с най-компактния, мощен и лесен за използване гравир в света. Просто свържете компютъра или смартфона си с гравьора, за да започнете да създавате! Използвайки кабел или Wi-Fi, след като се свържете, ще изберете дизайна си в приложението и ще започнете процеса на гравиране. Свържете се с телефона си чрез WIFI, като използвате приложението Wainlux (Ace гравиране). Той е лесен за използване и ви позволява да редактирате вашите снимки и дизайн, без да имате нужда от компютър.

https://ksr-ugc.imgix.net/assets/030/332/270/467a5bdb6396b6d362b0359fd652a91d_original.jpg?ixlib=rb-2.1.0&w=700&fit=max&v=1598346161&auto=format&frame=1&q=92&s=c0f8145e6d6ee547c4a121149b614abf

Използването на WIFI връзка с висока скорост и стабилно предаване няма да бъде ограничено от разстоянието и ще осигури повече функции. Можете също така да се свържете чрез USB, за да свържете вашия компютър с Windows или Mac. След като се свържете, можете да редактирате вашите дизайни с инсталираният  софтуер, където можете лесно да трансформирате вашите снимки в креативно гравиране. Wainlux K6 проектира визуализация на вашето изображение на повърхността преди гравиране! Той показва планирания размер на гравюрата, което прави супер лесно да видите къде ще се намира вашият завършен проект. Потребителите могат да регулират размера и позицията на лазера. След като се подреди към вашия обект, просто натиснете START, за да започнете да създавате! Неговата мощност от 3000mW лазер го прави 3 пъти по-бърз и по-мощен от всеки друг преносим гравир.

https://d2cdo4blch85n8.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/07/Wainlux-K6-Laser-Engraver-Kickstarter-image-3-1024x576.jpg

Прави гравирането на по-твърди повърхности лесно! Wainlux работи до 8 часа непрекъснато, без прегряване, като същевременно поддържа строги стандарти за безопасност. Wainlux има вградени защитни лещи което означават, че не е нужно да носите предпазни очила или да прикрепвате независими щитове. Wainlux работи във всяка среда с достатъчно разсейване на топлината. Ако вътрешната температура се доближи до своя топлинен праг, Wainlux се изключва за безопасност на потребителите и устройствата. Апаратът тежи 900 грама има гравираща площ: 8 см  на 8 см . Лазереният му източник е  OSRAM полупроводников син цвят лазер и  доживотна гаранция от 10000 часа. Гравирайте своя дизайн върху почти всеки обект, върху дърво метал или пластмаса наслаждаваите се на безкраен свят от  възможности. Устройството ще се предлага на пазара с цена от 178 долара.