продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

Kaabo Wolf Warrior 11+ офроуд eлектрически скутер

Wolf Warrior 11 – ТОП 2 модел в света за 2020г! Мощност, комфорт и адреналин! Wolf Warrior 11 е следващия по мощност електрически скутер от серията на Kaabo, с два мотора. Оборудван с двойни безчеткови 1200W двигатели, комбинирани с два 40A контролера на Minimotors.  Wolf Warrior 11  има над 5400W обща пикова мощност като изключително  лесно и се изкачва по 30% наклон. Оборудван с предно двойно хидравлично и задно пружинно окачване .  Пълните хидравлични спирачки с добре вентилирани апарати в комбинация с опционално активираната система ABS осигуряват безопасна и точна спирачна сила за укротяване на този скутер. Налице е електрически EABS с регенерация на батерията при спиране и инерция. Той  се  предлага и с круиз контрол. С възможността да пътува с висока скорост, Wolf Warrior е абсолютен звяр. При максимална скорост, а тя е около 80 км/ч тои е в състояние да измине около 62 км  или около 112 км в еко режим . Wolf Warrior е оборудван  с LCD дисплей  на Minimotors EY3

Kaabo Wolf Warrior 11/11+ Electric Scooter E-Scooter Online - Eazyro

Самите лостове за спирачки са качествени и дебели. Активирането на спирачката е плавно, без да е необходима допълнителна сила. Скутерът е оборудван и добре осветен отзад и отпред. Той има странични светлини и 2 огромни предни LED фара, които ще ви проправят път в тъмнината. Wolf Warrior има способността да се сгъва и да се побира в повечето багажници на автомобили. С огромна и широка палуба, покрита с гумена подложка и 11 инчови безкамерни гуми, той осигурява необходимия комфорт при яздене. Той също така се предлага с регулируемо кормило, което позволява да се  кара  удобно.

Скутерът е оборудван е с батерия Li-ion 60V 35Ah . Времето за зареждане е 14 до 17 часа (единично зарядно устройство) 8 до 10 часа (ако използвате 2 стандартни зарядни устройства) и ~ 6 часа (с бързо зарядно устройство). Скутерът тежи 45,8 килограма с максимална товароносимост от 204 килограма.