продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

Langogo Summit Pro записващо устройство и преводач

Langogo Summit Pro е първият в света ръчен аудио рекордер 4-в-1, записващо устройство, преводач и мобилна WiFi точка за достъп с вграден eSIM, специално проектиран за по-лесен начин на работа, учене, пътуване. Изцяло новият Langogo Summit разполага с екран, проектиращ резултатите от симултанен превод, предназначен за бизнес комуникация от висок клас. Summit може да се адаптира към всякакви стерео слушалки TWS. Готови сте за вашето най-добро преживяване от разговори досега. С натискане на бутона, той транскрибира продължителна с часове реч в текст и ви дава чернови на протокола за срещата само за няколко минути с висока точност.

https://www.zdnet.com/a/hub/i/r/2021/01/29/0866b728-12e3-4754-8cf8-3e7b50548fdd/thumbnail/770x433/c3f3605f359cd90f1283c3b1aa25cd70/langogo-summit-pocket-ai-translator-eileen-brown-zdnet.png

„Интелигентният запис“ осигурява мощна транскрипция, обхващаща 104 езика. Бърза транскрипция на аудио записи в интервюта, класове и конференции. Langogo Summit Pro действа като ваш личен преводач, за да ви предоставя услуги за едновременен превод по време на бизнес срещи с хора от цял ​​свят. Langogo Summit Pro е полезен, когато имате нужда от вашите идеи, документирани, преди да се изплъзнат. Натискайки бутона отстрани, докато диктувате мислите си, той автоматично ще го запише и ще го преобразува в бележка или списък със задачи. Транскрибирайте думите си и съхранявайте текстовете или автоматично генерирайте списъци със задачи и ги синхронизирайте с Google Календар.  Едновременен превод чрез слушалки с по-малко забавяне в ексклузивното интервю и бизнес комуникация. Комуникира със субтитри в реално време, показани на устройството. Режим „Превод на реч“ за лекции, конференции, речи и уроци по чужди езици. Препис в реално време и превод за речи.С вградена OCR камера, поддържайте 46 езика за превод на снимки.

https://d2cdo4blch85n8.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/09/Langogo-Summit-Pro-4-in-1-Handheld-Audio-Recorder-Featured-image.jpg

Langogo Summit Pro е чудесно за вашите нужди от превод в движение. Превежда чужди езици в менюта, изложби и музеи и т.н.  Независимо дали се опитвате да прочетете менюто в ресторант или етикета на изложбата в музей, когато пътувате в чужбина, можете да направите снимка на него с помощта на Langogo Summit Pro и веднага преведеното изображение ще се види на екрана и ще се чуе през високоговорителите. Превод с един бутон и двупосочен превод за превод в реално време между 104 езика. Лесна работа за превод с един бутон след избор на език. Батерията с голям капацитет 3250 mAh осигурява 5 часа последователна работа, решава проблема с честото използване на Summit. Помага ви да записвате във всеки прекрасен момент.