продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Porsche eBike Cross спортно елегантен електровелосипед

Електрифициращо удоволствие от шофирането – извън пътя. Porsche E-Performance завладява нови терени с Porsche eBike Cross. Този изцяло планински e-bike е разработен в сътрудничество между Porsche и ROTWILD. Това не само доведе до висококачествен дизайнерски обект, но и идеалният спътник за дълги пътувания из провинцията. Най-новият мощен задвижващ блок Shimano се състои от двигател, батерия и верига, позволяваща максимално ускорение с минимално съпротивление на педалите и обширни обхвати. Перфектно координираните технически компоненти завършват перфектно изживяването на електровелосипеда: Мощните хидравлични дискови спирачки гарантират бързото и безопасно спиране.

https://www.autonews.bg/Files/statii/g/80-nai-evtinoto-novo-porsche-e-velosiped-i-struva-8200-evro.jpg

Благодарение на дистанционното управление на кормилото, регулируемият стол на седалката и колелата на Crankbrothers могат бързо и лесно да се регулират спрямо терена. Porsche eBike Cross прави истинско приключение от ежедневните маршрути – точно както сте свикнали с истинското Porsche. Porsche eBike Cross е перфектен спътник за терени и офроуд писти изграден от Въглеродна рамка с пълно окачване, проектирана от Studio FA Porsche и перфектно балансирана от ROTWILD. Дизайна се допълва от Цветен дисплей SHIMANO, показващ скорост, разстояние, обхват и други в реално време тук е и механичната SHIMANO XT 12-скоростна система за превключване. За спирането се грижат MAGURA MT високопроизводителни спирачки с извънгабаритни спирачни дискове за оптимално забавяне.

https://www.triatlonnoticias.com/wp-content/uploads/2021/03/img_604336aa90849.jpg

Движението е поверено на мощен мотор SHIMANO STEPS EP-8, поддържащ скорост до 25 километра в час. Енергията идва от Устойчива батерия SHIMANO с капацитет 504Wh и асистирано педалиране с максимален въртящ момент от 85Nm, които осигуряват обхват приблизително: 100km(ECO)   75km (TRAIL)   50km(BOOST) за комфорта се грижи вилица за окачване MAGURA с главата надолу  и амортисьори FOX със 100 мм ход на пружината.Целият електровелосипед тежи 21,7 кг. Зареждането е   80% за приблизително. 2,5 часа, от 0 до 100% за прибл. 5 часа. Батерията има 1000 цикъла на зареждане без значително намаляване на производителността