продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

SDREAM X750S сгъваем електровелосипед за всякакви терени

Лесно, забавно и естетически приятно не са единствените качества, които SDREAM X се опитва да ви даде. Екологично чиста енергия, компоненти от най-високо качество и вграден интелигентен контролер, SDREAM е най-добрата алтернатива на замърсяващите превозни средства, както и чудесен спътник за поддържане на форма. Електровелосипедът е силен и мощен, без да жертва мобилността; сгъваемият дизайн улеснява вземането с вас, където и да отидете. Батерията се заключва в корпуса което гарантира безопасността на електрическата система. Задвижван от 750W безчетков DC двигател, SDREAM X може да достигне скорост до 32 км/ч в пълен електрически режим.

С предимството на сензора за въртящ момент е още по-лесно да надминете 50 километра в час с вашите усилия на педалите. Отидете по-бързо; насладете се на повече забавление. SDREAM X е оборудван с предно и средно окачване, което ефективно неутрализира вибрациите на цялото тяло. Предните и задните хидравлични дискови спирачки , притежават безпрецедентна и отзивчива спирачна сила, както и 20 инчовите алуминиеви джанти, осигуряват най-добрия контрол на всеки терен. Когато искате да ускорите пътуването си, включете дисплея и изберете оптималното ниво на подпомагане на педала, което варира от 0 до 6, и може да се насладите на забавлението със скорост.

X750 - 750 Watts Fat Tire Folding Aluminum Electric Bike in 4 Colors – AMSebikes.com

С цветния  и супер ярък LCD дисплей няма объркване при каране на слънце. Батерията е литиево-йонна 48V / 10.4Ah 500Wh. Това от своя страна гарантира обхват от 80 километра.  Времето за зареждане е 5 часа. SDREAM X  разполага със 7-степенни предавки Shimano. Електровелосипедът ще ви осигури комфорт независимо къде се намирате във града или на планински терен.