продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

скеитборд

Електрическият скеитборд Behemoth

Запознайте се с Behemoth на TeamGee. Перфектният баланс на сила и пъргавина. Behemoth ви позволява да се плъзгате по всеки терен с лекота, като същевременно ви осигурява стегнат радиус на завиване и балансирано пътуване, Той разполага с независима система за окачване, подобна на тези във спортните автомобили от висок клас. Това усъвършенствано самонивелиращо се окачване дава на Behemoth балансираща мощност и абсорбиране на удари както на автомобил и ви осигурява идеално балансирано и контролирано движение. Behemoth е създаден за вашите приключения на всички терени, офроуд и крос кънтри . Независимо дали карате през планински пътища, пустинни пътеки, чакълести пътеки или шосе той ви дава приятно изживяване. Мостовата рамка на всяко колело се настройва самостоятелно, поглъщайки неравностите, така че да не ги усещате, и гарантира, че оставате изправени и балансирани.

https://www.gadgetify.com/wp-content/uploads/2021/03/24/behemoth-eboard.jpg

Независимото окачване на   на всяко колело позволява автоматично регулиране на амплитудата на люлеене в зависимост от условията на терена. Това гарантира плавно пътуване по всеки път или повърхност, по която сте решили да карате. Използвайки уникален дизайн на рамката на моста, Behemoth дава на всяко колело повече пространство за движение. Със своите 120 сантиметра радиус на завиване го прави първи  във света. Скеитборда използва  155-милиметрови гумени офроуд гуми, вдъхновени от офроуд превозни средства. Това, в комбинация с уникалната независима система за окачване, позволява на Behemoth да осигури невероятна стабилност на всеки път, повърхност или терен. Благодарение на това че цялата конструкция на дъската е изработена от въглеродни влакна.което, защитава  батериите, Behemoth е с водоустойчивост (IP54) , така че можете да преминавате през локви и дъжд, без да се страхувате от повреда. Насладете се на обхват от 36 километра   при максимална скорост от 40 км/ч. Батерията е литиево-ионна 42V 12Ah   отнемайки само 3 часа, за да зареди от 0 до 100%

https://i.ytimg.com/vi/mGKTKHJklqg/maxresdefault.jpg

Behemoth се предлага с четиристепенни режими заа скорост, така че можете да намерите идеалното си ускорение и спиране и да контролирате пътуването си с лекота. Behemoth използва технология рекуперативно спиране, за за да възвърне заряда на батерията, докато забавя скоростта. Това означава, че презареждате батерията всеки път когато се спускате. Бордът използва съвременни двигатели с двоен хъб, които се крият в колелата му. 600W безчеткови мотори  работят за увеличаване на енергийната ефективност и намаляване на загубата на енергия, което ви позволява да преодолявате до 30° стръмни хълмове с лекота. Behemoth се предлага с 2 мощни LED светлини, за да можете да се наслаждавате на безопасно нощните си разходки. Бордът тежи 16,5 килограма като максималната му товароносимост е 200 килограма. Behemoth се предлага с дистанционно управление което освен бутони за газ и спирачка се показва и допълнителна информация за нивото на заряд на батерията, скоростта  и изминатото разстояние.