продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Fromaggio домашна машина за сирене

Една нова иновация в производството на сирене! Това е Fromaggio той прави неограничено разнообразие от меки или твърди сирена, включително Бурата Пармезан, крема сирене, сирене Шевре (козе), Чедър, Фета, Моцарела, Гауда,  Синьо сирене, Проволон, Бри, Халуми и много други. Представете си прясно сирене моцарела за по-малко от 40 минути! От него могат да се произвеждат и много видове млечно сирене, вегетарианско сирене, веганско сирене и дори тофу. Използвайте остатъците от суроватка, за да приготвите рикота, протеинов шейк или да наторите вашите растения.  Изберете класическо сирене с няколко щраквания на  мобилното приложение, опитайте друга потребителска рецепта или създайте своя собствена уникална рецепта за сирене и го споделете. Потребителите могат да  ядат прясно сирене  или да го оставят да отлежава.

Copper Upgrade - fromaggioFromaggio има капацитет от 3,7 литра, което прави около 900 грама меко сирене и 450 грама твърдо сирене на цикъл. Циклите варират по дължина от 30 минути до 48 часа, в зависимост от вида сирене. Fromaggio може да направи голямо разнообразие от меки и твърди сирена. Той автоматизира основните стъпки в производството на сирене: нагряване при различни температури  и интервали, рязане с различни размери, смесване, източване и дори пресоване. Неговата SMART технология, чрез приложението, казва на потребителите какви съставки да поставят и кога и какъв прикачен инвентар (резачка, преса и т.н.) да прикачат. Повечето намеси на потребителите се случват в ранните етапи на процеса или в края.

Fromaggio (Stainless Steel Version) - fromaggio

Fromaggio комбинира във себеси прецизен нагревател, преса за сирене, калъп за сирене, резачки за извара, смесител за извара и отцедник в една автоматизирана SMART машина. Лесно се почиства и е достатъчно малък, за да се побере на кухненски плот.  Уредът се предлага на цена от 485 долара. От безлактозно до кашерно сирене, контролирайте съставките и диетата си. Независимо дали  е сирене на скара за деца, гурме бри или вашето сирене по поръчка, възможностите вече са безкрайни.