продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Амстердам + градска елегантност

Минимален, но практичен дизайн, какво повече за  вашето пътуване. С минимален и стабилен дизайн от Lekker bikes  са разгледали  всички съществени детайли, за да оптимизираме ежедневното пътуване до работното място.Така се е появил Амстердам +. Електровелосипед с една предавка. Лекият 250w заден мотор ще ви засили но с внимателно подбраното предавателно число, можете да запазите инерцията си. Не губете време в превключване на предавките, просто караите. Вие имате контрол с LED дисплея, който ви позволява да решите нивото на необходимата помощ, правейки Amsterdam + подходящ не само за равнината, но и за по-хълмист пейзаж.

https://www.lekkerbikes.com.au/wp-content/uploads/2020/03/Amsterdam-eBike-Satin-Black-5.jpg

Батерията е Samsung (36V, 11.5AH) 418Wh  предлага обхват до 70 км с едно зареждане и пълен цикъл на зареждане за по-малко от 4,5 часа. Имате нужда от още? Надстройте до 500Wh батерия, за да достигнете до 90 км  с едно зареждане. Моторът със задно задвижване от серия H на BAFANG  осигурява надеждна поддръжка с номинална мощност от   250w 36v  и максимален въртящ момент от 32 Nm с тегло от 3,3 кг, Серията H е лек заден мотор. Той е признат за своята издръжливост и високо ниво на ефективност.  Амстердам + със своята една предавка е оптимизиран в използването на 5-те нива на помощ, заедно с предавателно число 62 x 22, за да продължите да увеличавате каданса си при достигане на по-високи скорости.  Amsterdam + е стандартно оборудван с оптимална спирачна мощност, с надежден и първокласен комплект хидравлични дискови спирачки Tekro. Максималната скорост е 25 км/ч.  Amsterdam + е оборудван със системата Gates CDX Carbon Belt Drive (Ratio 63/22). Създаден с нишки от въглеродни влакна, усъвършенстваната уретанова технология позволява ремъкът  да бъде устойчив на атмосферни влияния, гъвкав и издръжлив. Превъзходните технологични предимства на ниския шум и нулевата поддръжка на ремъка  са наистина неустоими

https://www.lekkerbikes.com/wp-content/uploads/2020/10/Amsterdam-concrete-blue-with-front-rack-side-view.jpg

Amsterdam + е снабден с компактен и първокласен LCD дисплей. Той показва зареждане на батерията, мигновена скорост и пробег. Може да се чете лесно и с пряка слънчева светлина благодарение на дисплея с висок контраст. Контролерът на кормилото е разработен, за да бъде идеално ергономичен, изключително здрав и лесен за използване. Електровелосипедът тежи 18 килограма. Заедно с калниците, LED предни и LED задни светлини на седалката, Amsterdam + има всичко необходимо да ви осигури елегантно придвижване в градски условия. Електровелосипедът се предлага със цена от €1 898.