продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

MEAZOR бъдещето на измерването

MEAZOR е новаторски компактен инструмент които ви предоставя впечатляваща гъвкавост при измерване. С MEAZOR вие можете да измервате разстояния, да сканира етажни планове, да изчислявате ъгли, да преобразувате измервания между имперски и метрични системи и дори да мащабирате вашите измервания нагоре или надолу. Накратко, това малко устройство замества вашата ролетка, лазерен измервателен уред, нивелир, или транспортир. MEAZOR е невероятно мощно измервателно устройство, способно да сканира точно етажни планове, измервайки малки и големи разстояния (дори по извити пътеки) работещ като контурен габарит и запазващ всичките си показания  в телефона ви.

Извитият му дизайн разполага с колело от едната страна (което ви позволява да измервате разстоянията чрез търкаляне по повърхности) и лазерен габарит от другата страна (работи като точен 2D скенер и лазерен измервател). Между тях е кръгъл мултитъч дисплей и интерфейс с един бутон, който ви позволява да измервате разстояния, да запазвате показателите и да ги споделяте с телефона си. След като измерването до вашия смартфон, можете да ги редактирате, актуализирате, конвертирате показателите и дори да споделяте орфографски и планиращи чертежи в популярни формати. Процес, който изисква ролеки, нивелири, ролки хартия и безкрайно търпение, се свежда до работа, която може да отнеме само секунди. MEAZOR може точно да измерва както малки разстояния, така и големи. За по-малки разстояния подвижното колело ви позволява да измервате просто чрез търкаляне по дадена линия – права или извита. Лазерът ви позволява лесно да измервате големи разстояния. Можете да го използвате както с лазерен пистолет, сочейки от една стена към друга, за да изчислите разстоянията между двете, или просто да прикрепите MEAZOR към статив и да го завъртите на 360 °, за да генерирате точен план на етажа  или на стая само секунди.

https://backers.today/wp-content/uploads/2021/04/MEAZOR_-_The_Future_of_Measure.jpg

Можете да превключвате между метрични и имперски единици направо в устройството и дори да го програмирате да увеличава или намалява вашите измервания с какъвто и да е фактор. Можете да споделите тези планове директно с устройства, използващи Bluetooth, или още по-добре, да ги изведете в приложението MEAZOR на вашия смартфон, за да извършите редактиране на ниво CAD върху тях директно от вашето мобилно приложение. Приложението съчетава разширените възможности на устройството за измерване с невероятната изчислителна мощност на вашия смартфон. Етажните планове се записват в телефона като векторни данни, които могат да се изготвят, редактират или актуализират. С дължина по-малка от 10 сантиметра, MEAZOR е най-малкият лазерен стаен скенер, който се предлага в момента. лазерният му измервателен уред е с точност до 25 метра. Батерията му има 30-дневно време в режим на готовност или 16 часа в режим на работа.