продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Iris – Инструментът за рисуване който вдъхновява

Един от най-красивите механизми, издържали изпитанието на времето, е тук, на дланта на ръката ви. Наслаждавайте се на използването на Iris за изчертаване и измерване на единични и концентрични кръгове с уникалната му движеща се бленда. Тои е проектиран с помощта на най-трайните и ефективни материали. Неговите пръстени са изработени от масивен месинг, който се патинира, подобрявайки се с времето и използването. Листата са устойчиви на мастило и графит, тъй като са щамповани от внимателно подбрана неръждаема пружинна стомана, която запазва формата си.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/2229/3061/files/MC_Product_Aesthetic_081721_05-2_1070x.jpg?v=1631801523

Iris е изграден от двадесет сложно проектирани листа, които ви позволяват да създавате точни кръгове с всеки щрих на вашия молив. Тои ви позволява без усилия да рисувате кръгове и да измервате диаметри. Скалата му е маркирана с лазерно гравиране с висока точност, което означава точност до милиметър. Напомняща на камерата с отвор на блендата, неговата скала е маркирана с червена точка, която ви позволява прецизно да отчетете диаметъра на кръга без препятствия на друг инструмент.  Iris има метрична скала за измерване. Той ще измери всеки кръг между 3-70 мм в диаметър.

https://assets.newatlas.com/dims4/default/630b1e3/2147483647/strip/true/crop/1620x1080+0+0/resize/2400x1600!/format/webp/quality/90/?url=http%3A%2F%2Fnewatlas-brightspot.s3.amazonaws.com%2Farchive%2Firis-drawing-tool-compass-1.jpg

Под листата на Iris седи подложка от естествен каучук, който безпроблемно се придържа към вашата страница. Това означава, че целият ви фокус може да бъде върху кръговете, които рисувате, а не върху инструмента, който използвате.  конструкцията му позволява да бъде невероятно тънък, но прецизен, с точните толеранси, за да позволи на отвора да се отваря и затваря грациозно. Iris е по-малко инструмент за геометрия и по-скоро ценен спомен … такъв, който също ви позволява да правите най-красиво перфектните кръгове, които очите ви са виждали!