продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

Първият в света сгъваем Micro LED телевизор

С натискането на един бутон подът се отваря и за секунди лъскава колона от обработен алуминий се издигаща се безшумно от земята, разгъвайки 165-инчов екран с впечатляващи размери и се настанява плавно, за да ви осигури развлекателно изживяване. Перфектността е изкуството да впечатляваш без видими усилия. C SEED M1 е същността на елегантността. Подгответе се за невиждано телевизионно изживяване: далеч над възможностите на LCD и OLED, най-новата 4K Micro LED технология създава удивително живи цветове и наистина зашеметяваща резолюция.

https://imgix.gizmodo.com.au/content/uploads/sites/2/2021/03/02/dd9zovrt1exwsxq5ou28.gif?ar=16%3A9&fit=crop&q=80&w=1280&nrs=40&fm=jpg

Важното е че  черното е дълбоко и точно, както никога преди, това се постига със специална обработка на повърхността на екрана. за постигане на зашеметяващ контраст и перфектни детайли, като същевременно предотвратява отблясъците. Истинските цветове са животът на дисплея, а M1 оживява, цветовете са както никога досега с приблизително два пъти по-висока честота на опресняване в сравнение с цветовете от конвенционалните светодиоди. MicroLED са изработени от дълготрайни материали, което дава на екрана M1 потенциална продължителност на живота до 100 000 часа. Освен че има HDR Plus (висок динамичен обхват)  налице е функция, наречена Adaptive Gap Calibration, (адаптивно променливо калибриране) който разпознава, когато панелите имат леки отмествания и автоматично регулира яркостта на пикселите по ръба, за да скрие всякакви сенки, които създават онези грозни линии на шева.

https://thegadgetflow.com/wp-content/uploads/2021/03/C-SEED-M1-indoor-unfolding-TV-01-1200x900.jpg

Вграденото аудио осигурява акустично изживяване, което да съответства на спиращите дъха визуализации. C SEED M1 използва модерна технология MicroLED за постигане на превъзходен контраст, яркост и несравним цветен спектър. C SEED видео обработката създава истински изображения с дълбочина на обработка на цветовете от 16 бита на цвят и усъвършенствана HDR и HDR10 + обработка за превъзходно гледане. C SEED M1 несъмнено върви напред  със своята философия, дизайн, инженеринг и не на последно място технологията си.  C SEED M1 165 inch излиза на сцената и луксозният телевизор се променя завинаги.