продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Cricut Maker интелигентна машина за рязане.

Той обработва тъкани, кожа, хартия и балсово дърво с прецизност без усилие. Нарязва шаблони за шиене само с няколко щраквания. И поставя повече творчески възможности от всякога на една ръка разстояние. Запознайте се с Cricut Maker. Тои бързо и точно реже 300+ материала, от най-деликатната хартия и плат до здрави неща като дървени плоскости, кожа и фурнир. Сега вашият творчески потенциал е експоненциален. Cricut Maker предлага най-широката гама от инструменти за изрязване, точкуване, писане и добавяне на декоративни ефекти – всичко това, за да можете да поемете практически всеки проект, който можете да си представите.

https://d2e2oszluhwxlw.cloudfront.net/img/home/cricut-maker/hero-placeholder-d.jpg

Освен това, с идващите повече инструменти, тои расте заедно с вас, докато овладявате всяко ново умение.  Cricut Maker се отличава с уникална технология от търговски клас, която контролира посоката на острието и натиска на рязане, за да съответства на избрания материал. Освен това, с 10 пъти повече мощност на рязане, можете да поемете повече материали от всякога. Нарежете с лекота дебели и плътни материали като ПДЧ, дървени фурнири или кожа всичко с дебелина до 2,4 милиметра. Фолирате като професионалист с инструменти три в едно за да украсите покани, подаръчни кутии картички и други финни и изпълнени с детайли произведения.

Използвайте въртящото се острие, за да изрежете плат за шивашки проект – без подложка. Превключете на нож (продава се отделно) и изрежете по-дебели и плътни материали за допълнителни размери и дълбочина. Или бързо превключете между точкуване, гравиране, щамповане и други декоративни ефекти с разнообразни специални съвети (продават се отделно). Отличаващ се с уникална гъвкавост на рязане, огромна библиотека от дизайнерски идеи, незабавни модели на шиене и лесни за използване приложения, Cricut Maker осигурява производителност на рязане на професионално ниво, която всеки може да използва. Уредът се продава на цена от 299.99 долара.