продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

FUELL Fluid електровелосипед за дълги разстояния

FUELL Fluid е създаден с мисъл за лекота на използване, с най-добрите компоненти и изключителна мощност и обхват. FUELL Fluid е електрически велосипед със средно разположен двигател с педално асистиране и мотор  Bofeili 500W, доставящ 100 Nm въртящ момент, който предлага на велосипедистите вълнуващо ускорение. Fluid е красив, лъскав, първокласен електровелосипед. Изграден в матово метално и черно тяло с нежни зелени акценти, които наистина отличават мотора  Електро велосипедът е изграден с персонализирана рамка от алуминиева сплав, която му придава както трайност, така и елегантен външен вид. Батериите са лесни и бързи за зареждане, достигайки 80% от заряда си в рамките на 2,5 часа и пълно зареждане за 5 часа. И двете батерии Fluids 504wh 48V (общо 1008 Wh) са подвижни и ако технологията на батериите се развие, може да се надграждат. Батериите на FUELL Fluid му дават автономност от  над 200 километра.

Land vehicle, Bicycle, Bicycle wheel, Bicycle part, Vehicle, Bicycle tire, Bicycle frame, Bicycle drivetrain part, Bicycle saddle, Bicycle fork,

Що се отнася до скоростта, ще се предлагат три версии. Fluid-1 ще има максимална скорост от 32 километра в час, докато версията 1S ще ви осигури 45 км/ч. Има версия само за ЕС, която ще е само до 25 км/ч. Сензор за въртящ момент измерва количеството сила, която се полага върху педалите, и осигурява точен отговор на двигателя, когато водачът педалира. Това, което влагате, е пропорционално на това, което получавате (5 различни нива на помощ). Този чист сензор за въртящ момент осигурява по-плавно ускорение и интуитивна помощ при педала. Сензорите за въртящ момент са по-скъпи от сензорите за ритъм, но подобрението в качеството на возене си заслужава. Вътрешната осем степенната задна главина Shimano Alfine 8, съчетана с ремъчно задвижване Gates и електрически мотор, интегриран в долната скоба, означава, че Fuell Fluid трябва да бъде почти без поддръжка.

https://www.itcreatorss.com/wp-content/uploads/2021/02/14-1.jpg

Предната вилка (ход 120 мм) идва от Suntour, а хидравличните дискови спирачки са от Tektro (180 мм). Налице е и 3.2-инчов IPS цветен екран показващ капацитета на батерията, скорост, разстояние, 5 помощни нива, режим на ходене и USB порт за зареждане. Гумите  на 27.5 инчовите  колела са от Pirelli,  За да се предпази от кражба  електро велосипедът се предлага с ПИН код за стартиране на таблото за управление, батериите се закрепват в рамката на велосипеда чрез заключване и ключ, така че само вие можете да ги извадите, когато трябва да ги заредите, заключване на задните колела Abus и вграден GPS тракер (по избор). Общото тегло на FUELL Fluid е 36 килограма. Цената на която се предлага на пазара е $4 995.