продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на вода

HydroFlyer най-модерният eFoil на света

Среща между дъска за ховър, джет ски и дъска за сърф, HydroFlyer е най-модерният плавателен съд, създаван някога. Карането на HydroFlyer  е съвсем нов спорт. Това е нов и екологичен начин да изживеете полети над водата. Бордът е 100% електрически, което означава, че не се нуждае от гориво, не създава изпарения или замърсяване, зарежда се бързо във всеки стандартен контакт с променлив ток и почти не изисква някаква поддръжка. HydroFlyer   използва Bluetooth контролер, прикрепен към кормилото, за да контролира скоростта. Контролерът подава сигнала към бордовия компютър, който от своя страна сигнализира литиевата батерия да включи безшумния двигател. След като ездачът достигне скорост от около  4 възела,(7,4 км / ч) силата на повдигане и тяга започват да действат магически и бордът  започва да се издига над водата. Тогава се усеща ефекта на свободното летене по вода.

Tech Specs | Unifoil | The Hydroflyer

 

Предназначен за начинаещи и опитни професионалисти, настройките на скоростта на HydroFlyer варират от плавни  до диви, налични са 5 различни нива на скорост. Неговият безшумен безчетков електрически мотор с мощност от 5500 W се захранва от литиево-йонна батерия с капацитет 42 AH 52V която издържа  90 – 120 минути в зависимост от условията и стила на каране, бордът позволява да се движите със скорост до  55 км /ч.  Батерията се  зарежда  за около 3 часа.  Много начинаещи сърфисти които за първи път се учат да балансират са улеснени от подвижното кормило което позволява 4 допирни точки вместо 2, и го прави по-безопасно и по-лесно за балансиране. Това значително скъсява времето за обучение. На кормилото е разположен HD екран който показва живота на батерията, времето за каране и скоростта.

The HydroFlyer feels like a mix of a hoverboard, a jet ski, and flying :

Системата за бързо свързване на HydroFlyer е напълно модулна и взаимозаменяема: Това означава, че можете да промените всяка част от настройката на крилото и борда си в зависимост от вашето настроение, условията и нивото на уменията ви. Възможностите са безкрайни! HydroFlyer се отличава със златния стандарт в подводните криле. Научно проектиран и тестван от водещата световна компания за подводни крила, Unifoil. Тествани от най-добрите състезатели в различни условия по света. Система  с директно задвижване е проектирана с оглед както на безопасността, така и на високите характеристики които предлага бордът. Обратната връзка в реално време следи двигателя и акумулатора и изпраща информация до ездача чрез LCD екрана. Уникалната система за охлаждане, гарантира, че батерията и двигателя ще работят с максимална ефективност за удължен живот на електрическата системата.

https://global-uploads.webflow.com/602c41c029ea26b96fce0099/608010ea51bfdf4bf0bdc925__C023967%20(2).JPG

Минимизираното на съпротивлението намалява натоварването което води до по-бързи скорости, по-плавни возия и по-дълъг живот на батерията. Дъската се предлага в 3 размера, за да отговаря на вашето тегло и ниво на умения. Изработен от усъвършенстван лек водоустойчив EPS и композит от въглеродни влакна. Достатъчно здрав, за да се справи с дългите дни на плажа, пясъка и слънцето като теглото варира от 29 до 35 килограма в зависимост от модела. Цената на HydroFlyer ще е $13 999.