продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

скутери

HORWIN EK3 компания за всеки ден

HORWIN EK3 е разработен в съответствие с най-новите стандарти за безопасност и е оборудван с множество високотехнологични системи. Спирачна система CBS, LED светлини, функция за забавяне на изключването на светлината, безключово движение, дисплей със стартиране на докосване, круиз контрол, задна предавка, алармена система против кражба и устойчиви на повреда гуми: всичко това идва стандартно с мотор който има ниска поддръжка. Електрическият скутер  има стандартна версия или луксозна версия. И двата варианта имат една и съща основна конструкция и се различават само визуално по отношение на техническите характеристики на оборудването. Луксозната версия се предлага с цвят металик и е снабдена с кафява кожена седалка.

https://cleanscooter.in/i/9e/6a/da/092a2e0760e0d9fb9ec5a13161.jpg

Техничеките характеристики включват централен двигател, разработен от HORWIN който генерира 6,2 kW при максимална скорост от 95 км / ч. EK3 ускорява до 60 км / ч за 6 секунди и пълният въртящ момент се получава веднага щом се задейства управлението на дроселната клапа.  Постоянната изходна мощност на двигателя гарантира, че моторът работи тихо при всякакви пътни условия. Освен това, високоефективният мотор перфектно съчетава производителност с нисък разход на енергия. Електрическият скутер е снабден с 2 литиево-йонни акумулаторни батерии, които могат лесно да бъдат извадени. Всяка клетка на батерията е с капацитет 10,44 Wh a цялата батерия 2,88 kWh. Животът на батерията е 1000 цикъла на зареждане. Времето за зареждане на батерията е около 4 часа. Максималният обхват на скутерът е 100 километра с една батерия, който се удвоява с използването на втора батерия.

https://www.elektro2rad.de/images/product_images/original_images/HORWIN_EK3_Helmfach_Elektro2Rad_3626_2.jpg

Теглото на скутерът е 95 килограма като той има товароносимост от 190 кг и предлага място за до двама души и багаж. HORWIN EK3 разполага със CBS (комбинирана спирачна система) която разпределя спирачната сила между предните и задните спирачни дискове. Това означава, че ако се налага да спирате при аварийни ситуации, спирачният път се намалява, като по този начин се гарантира безопасно спиране при високи скорости. Тази спирачна чувствителност прави изключително прецизно управление при приближаване и навигация по завои и ако пътната настилка е мокра. Автоматичната дневна лампа DRL светва с интензивна бяла LED светлина. Тази подобрена система за осветление повишава безопасността – особено в дъждовни и мъгливи дни. Фаровете са снабдени с три LED лампи. Скутерът разполаага с голям дисплей който ви показва цялата информация, от която се нуждаете по време на пътуването си: текуща скорост, темпомат, ниво на батерията, каране обхват на и много други.https://iamelectric.eu/wp-content/uploads/2021/01/P1080124_1000x1000-800x800.pngВакуумните гуми, монтирани на EK3, се отличават с отлично сцепление с пътната настилка. Те са устойчиви на повреда, износоустойчиви и имат по-дълъг живот от обикновените гуми. Перфектна комбинация от безопасност и комфорт. Ключът на скутера удобно разполага с вградено дистанционно управление. Това означава, че можете да стартирате, изключите и обездвижите е-скутера, без дори да се налага да поставяте ключа в ключалката за запалване! Алармената система против кражба също може да бъде активирана и деактивирана с помощта на бутона за дистанционно управление. Скутерът EK3 е снабден с двойни хидравлични амортисьори отпред и отзад. Те предлагат на ездача изключително удобство от карането – независимо от състоянието на пътя. Всичко това прави  HORWIN EK3 едно много изгодно предложение което  се предлага на пазара със цена от € 4490.