продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

кафе машини

Vitro X1 машина за кафе и мляко с кадифена текстура.

Coffetek пусна новата си автоматична кафе машина Vitro X1 с технология MIA, разширявайки успешната си линия Vitro. Това е компактна и елегантна кафе машина, която е разработена, за да превърне времето за кафе в уникално потребителско изживяване. Vitro X1 MIA се отличава с иновативна патентована технология с микро инжектиран въздух (MIA), за да добави пяна към вашия избор. Тази технология инжектира въздух с високо налягане в млякото, за да създаде милиони мехурчета, покрити с „казеин“, най-важният компонент за създаване на кадифена текстура. Rазработена в сътрудничество с престижни инженери, специализирани в системи за прясно мляко, което дава възможност да се приготви перфектна, копринена и постоянна пяна, която максимизира качеството на напитката. Най-новото поколение MIA технология позволява да се програмира плътността и консистенцията на пяната и да се избере дали искате топла или студена, като по този начин я приспособяват към вкусовете в различните страни и места.

https://www.planet-vending.com/wp-content/uploads/2021/04/Vitro-X1-MIA_coffee-machine-with-fresh-milk-by-Azkoyen-990x799.jpg

Vitro X1 MIA предлага пълна селекция от еспресо и пресни млечни напитки, от капучино до лате макиато с вкусен и плътен пенлив слой, за да задоволи вкуса на всеки потребител. Тази машина може също да произвежда вкусна пяна, дори когато използва млека на растителна основа. В допълнение към многото предимства на MIA, възможно е също да приготвяте и чай с различни настройки на вкус, като използвате прясна и чиста гореща вода. Регулируемата система за дозиране на еспресо предлага възможност за дозиране на различни размери чаши за кафе в една и съща машина,(задаване на доза между 7 и 14 грама кафе), като е сигурно, че сервира оптималното количество кафе всеки път. Освен това тази опция позволява на потребителя да регулира силата на кафето според вкуса си и възможност дали млякото трябва да е течно или пенливо и горещо или студено за всяка рецепта.

https://coin-a-drink.co.uk/wp-content/uploads/2021/04/Untitled-design-55.png

Сред най-важните нови функции, той включва бърз, безопасен и изключително лесен за употреба автоматичен процес, който осигурява перфектно почистване на системата за прясно мляко. Благодарение на своите характеристики, той е проектиран за среди с консумация до 150 чаши на ден, което го прави подходящ за офиси, заведения за кафе-кафе, удобни магазини, хотели и бензиностанции, където обслужването трябва да бъде интуитивно и бързо. Coffetek помага на своите клиенти да създават уникално изживяване за хората, поради което Vitro X1 MIA е проектиран да се адаптира към нуждите на всеки клиент и всяко пространство, предлагайки голямо разнообразие от аксесоари, опции за избор и режими на работа. Цената на която ще се предлага машината е  £4 910.