продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

WONDERCUTTER компактен ултразвуков нож

Wondercutter S използва невероятната сила на ултразвуковата технология, за да революционизира рязането от този момент нататък. Произвеждайки впечатляващите 40 000 вибрации за секунда, Wondercutter S е способен да срязва невероятен набор от материали с такава лекота, че просто няма да повярвате на очите си. Всъщност трептенията са толкова бързи, че буквално не можете да видите или усетите как се движи! Този иновативен инструмент не само ще замени практически всеки друг нож във вашия магазин, но ще разшири възможностите ви, ще подобри креативността ви и ще ви позволи да извършите най-сложните срязвания дори и на по-твърди материали с ниво на, лекота и точност, което никога не е било възможно преди.

https://s3files.core77.com/blog/images/1137633_81_105391_ZjtesYpWt.jpg

Производителите на модели, строителите на прототипи, промишлените дизайнери, майсторите, работещите с кожа и самоделците от всякакъв вид ще намерят този гениален, новаторски инструмент от съществено значение за рязане на пластмаса, картон, дърво, платове, шперплат, каучук, акрил, MDF, кожа и други! Ергономичният наконечник е удобен и лесен за задържане, дори и за неопитни хора. Много е лесен и безопасен за използване както ако го поставите на маса, така и ако го носите до кръста, тъй като е проектиран да има преносимост и не зависи от фиксирано захранване, теглото му е само 750 гр. Той има вградена батерия, която може да поддържа Wondercutter S в експлоатация в диапазон между 1,5 и 3 часа в зависимост от вида на съпротивлението или твърдостта на нарязания материал тя се зарежда за 2 часа. Друго присъщо предимство е, че е доста безшумен по време на употреба.

https://www.micromark.com/Web%20Store%20Images/88195_R-01.jpg

Уредът е с ниска консумация на енергия само с 30W. По отношение на безопасността, използването на WonderCutter S има сложност, подобна на тази на всеки основен режещ инструмент, използван в дома ви. Най-хубавото е, че инструментът върши цялата работа вместо вас! Комплектът включва основна работна станция с вградена литиево-йонна батерия, наконечник, кабел за зарядно устройство, 40 допълнителни остриета и ръководство за потребителя. Ако вашата работа изисква значително количество рязане, този инструмент е съществено допълнение за вашата деиност!