продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

PowerVision S1: Най-малкият в света Gimbal за смартфон

PowerVision S1 е 3-осен стабилизатор, селфи стик, безжична батерия за зареждане, фото и видео редактор, магнитна система и статив, обвити в един красив пакет. Това ще бъде последният аксесоар, който някога ще купите за телефона си, просто  защото той прави всичко. Бягане, скачане, търкаляне, каквото и да било. Няма значение какво снимате, всеки път ще получавате перфектни видеоклипове и снимки. Без вибрации. Без размазване. Просто съвършенство. Постигнете без усилие кинематографично съвършенство със стабилния 3-осен стабилизатор на S1, направо от джоба ви.

https://www.techreviewer.de/wp-content/uploads/2021/05/powervision-s1-header.jpg

Кажете сбогом на това, че сте извън кадър. AI (изкуствен интелект)  с функцията PowerFollow,  разпознава лица  проследява движението  на тялото ви и ви следи чрез моторизирана функция активно из стаята. Не само разпознава на формата на тялото. PowerVision S1 проследява отделни лица, тела и дори обекти. След като сте направили жест да заключите проследяването на AI върху вас. Вие сте в центъра на вниманието, независимо къде се движите дори в група. S1 прави стабилни панорамни снимки всеки път. Той е съвместим с поточно предаване на живо, видеоконференции и социални приложения.

Зареждайте PowerVision S1 едновременно с телефона си. S1 включва вградена powerbank с безжично зареждане. Кажете сбогом на разочароващите проводници и приветствайте удължения живот на батерията във вашия живот. Той може да действа като безжична станция за зареждане, когато имате нужда от нея с капацитет 4120mAh. Няма нужда да държите под око устройството, тъй като то безпроблемно залепва на място с иновативната си функция за магнитна връзка. Това решение „всичко в едно“ използва най-малкия микро стабилизатор за мобилни телефони с 3 оси в света. Това означава, че няма разклащане, или размазване, а само съвършено представяне.

Това изящно устройство, което тежи само 298 грама също така позволява на потребителите да активират управлението с жестове, за да сигнализират кога да стартират, спират, правят пауза или снимат. Вграденият статив освобождава ръцете ви, докато вие  осъществявате творенията си. PowerVision S1 е предназначен да бъде цялостно решение за всички потребители на смартфони. Не само получавате всички предимства на 3-осния стабилизатор, но и го използвате като мобилна банка за захранване. S1 може да се предлага и с набор от аксесоари за универсална съвместимост с всички видове телефони и с използване в колата, включени са скоби и магнитни адаптери.. Устроиството ще се предлага на пазара със цена от 249 долара.