продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

EP-2 Pro сгъваем електрически планински велосипед

EP-2 Pro е елегантен и стилен електрически планински велосипед с дебели гуми. Рамката е изработена от алуминиева сплав и е с ярко покритие. Сгъваемата рамка го прави преносим и удобен за съхранение във вашата кола или навсякъде където отидете. Сгъването отнема само 10 секунди. Със 750W мотор с висок въртящ момент и обхват на батерията до 120 км (при педално асистиране) е готов да се справи с всякакви задачи. Електровелосипедът с  дебели 10 сантиметра гуми е обурудван с 750W с високоскоростни безчеткови моторни редуктори и 48V интелигентен безчетков контролер, той може лесно да ви помогне да пътувате с висока скорост  до 45 км / ч   в изцяло електрически режим.

EP-2 Pro предлага 3 режима на каране и 5 нива на мощност, чисто електрически без използване на педалите, педално асистиране и свободно педалиране. Можете да изберете чисто електрическия режим, за да се насладите на релаксиращо време или да тренирате с лекота с педално подпомагане. EP-2 Pro идва с 4-инчов  M5 LCD дисплей. Сгъваемият електрически велосипед има предни и задни дискови спирачки като отзад са 7 скорости на Shimano, можете да изберете всяка скорост, за да се насладите на по-бързо време за каране или да изживеете спокойна почивка според вашите нужди. Спирачките са перфектни за масивният електровелосипед и напълно защитават вашата безопасност. Този електрически планински велосипед е с 48V 12.8Ah литиева батерия, която дава възможност да имате максимален обхват до 60 км в чисто електрически режим. Времето за зареждане на батерията е около 6 часa.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0237/3536/9792/products/outdoor-1_1080x.jpg?v=1616121036

Преместваемата  батерия, дава възможност да заредите батерията в рамката или да я извадите лесно. EP-2 Pro използва отлична рамка от алуминиева сплав с висока якост и силна  устойчивост на корозия. Предната вилка е изработена от високоякостна въглеродна стомана и е снабдена с първокласни амортисьори за  поглъщане на неравностите и  комфортно возене. 20-инчовите колела от алуминиева сплав са подходящи както за градска среда, така и за пътеки.  Електровелосипедът тежи 32 килограма като има товароносимост от 150 килограма. Тои се предлага на пазара с цена от 1399 долара.