продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

водни филтъри

Grayl Geopress универсален филтър за вода

Ненадмината лекота, скорост и удобство. Никой друг пречиствател не съперничи на скоростта, простотата и ефективността на GeoPress. За осем секунди той прави 710 мл безопасна, чиста питейна вода навсякъде по земята. Докоснете се до световните водоизточници и пийте безопасно от открити кранове, хотелски мивки, мътни реки, кладенци или езера. Премахва глобалните патогени, пренасяни по вода (вируси, бактерии) и филтрира пестициди, химикали, тежки метали,  микропластмаси и други частици. Също така подобрява вкуса и миризмата. Наградената с награди GeoPress е ефективна за използване на всички 7 континента, така че можете да спестите пари, да пътувате устойчиво и никога повече да не купувате бутилирана вода за еднократна употреба.

Grayl Geopress Review - The Best Travel Water Purifier? | Travel Lemming

Премахва всякакви замърсители, пренасяни чрез вода. Просто напълнете от всеки източник на сладка вода до линията за максимално запълване, завъртете капачката, Използвайки телесното си тегло, натискайте с постоянна сила надолу върху земята или друга твърда повърхност и после – пийте пречистена вода.  И всичко това за около 8 секунди. Филтърът от активен въглен ефективно адсорбира и пречиства вода от всякакви източници. Три-функционната капачка за напитки SimpleVent ™ позволява хидратация с една ръка, изпуска въздух, докато водата се филтрира и блокира кръстосаното замърсяване.

Grayl Geopress Purifier

На практика без време за настройка. GeoPress пречиства и филтрира 710 мл за 8 секунди или 5 литра вода за минута . Процесът се нарича  електроадсорбция и йонообмен, филтърът представлява, нетъкани керамични влакна и ултра прахообразен активен въглен с обработени със сребро зеолити. Сменяемата касета е предназначена за 350 цикъла или  250 литра. Касетите за пречистватели се тестватвани независимо от сертифицирана от трета страна лаборатория и отговарят на стандарта и протокола на EPA Guide и протокола за тестване на микробиологични пречистватели на вода. Ако времето за натискане достига 25 сек. (или са изминали 3 години от първата употреба) е време да се смени касетата.

Изграден е здрав за работа в тежки условия и издържа на падане до 3 метра върху бетон, дори когато е пълен с вода. GeoPress се придружава от десет годишна гаранция, покриваща изработката и материалите. Изключително способен и интуитивен, GeoPress е пълен с иновативни функции, за да увеличи максимално полезността, гъвкавостта и производителността, като същевременно не жертва формата и функциите си. Резултатът е пречиствател, който осигурява безпрецедентни, ненадминати резултати.