продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

Mantour X Лек и компактен балансиращ се скутер

Изработен от въглеродни влакна и алуминиева сплав и тежащ едва 7,3 килограма, Mantour X е най-лекият компактен и преносим самобалансиращ се е-скутер, който се появявал на пазара. Използването на въглеродни влакна и алуминиева сплав е довело до рекордни 7,3 кг, така че Mantour X е изключително лек , изключително издръжлив с ненадмината здравина. Революционната функция за самобалансиране в сгънато състояние го прави най-удобният електрически скутер на разположение. Когато сте го сгънали и го бутате вертикално, така че да лежи на предното си колело, просто включвате режима за следване, който задвижва предното колело и му позволява да се търкаля послушно до вас, без да е необходимо усилие. Където и да отидете, Mantour X остава стабилен, до вас докато вървите.

Mantour X е супер лек, но изключително здрав и издръжлив. Неговата носеща дъска е направена от въглеродни влакна, които са с 35% по-леки от алуминиевата сплав и четири пъти по-здрави от стоманата като тротинетката е с товароносимост от 100 килограма. Моторът е с мощност от 240W като осигурява максимална  скорост до 20 км/ч. Е-скутерът е оборудван както с електрическа спирачка за спиране с ниска скорост, така и с физическа спирачка за спиране с висока скорост.  Електрическа спирачка е прост слайдер превключвател на кормилото, който функционира от дясно на ляво, за да донесе Mantour X до постепенно спиране. Физическата спирачката е поставена над задното колелото. Просто стъпете здраво, за да спрете, когато е необходимо.

Батерията е 168 Wh като осигурява на тротинетката обхват от 20 километра. Зареждането отнема до 4 часа. Mantour X притежава Ярък LED дисплей – показващ живота на батерията режима на които сте и скоростта – той има  и устойчив прах и пръски екстериор, който му осигурява, уверено пътуване. Mantour X има стандарт IP54, което означава, че е водоустойчив и издръжлив дори при лошо време. И това е чудесна новина да се качите на скутера си и да го карате дори в най-мрачните дни! Ярък LED фар допълва пакета, осветявайки пътя към дома дори и в най-тъмната нощ.  Той е изключително компактен като способността му да се разгръща и да се подготвя за пускане е за по-малко от 5 секунди.

В сгънато състояние може лесно да се носи и съхранява почти навсякъде. За да го стартирате просто разгънете и натиснете, за да изберете желания режим, като използвате бутона за режим от дясната дръжка.  Можете да го вдигнете лесно само с една ръка, което го прави идеален за всички членове на семейството всеки ден. Mantour X не само пробива нова гледна точка по отношение на своята функционалност, елегантният му желан външен вид също поставя еталони в стилния дизайн. Няма повече обемисти и открити части, остава само изчистен дизайн. Скутерът ще се продава с цена от 669 долара.