продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Margaritaville Bali Машина за замразени напитки и коктейли

Просто го заредете и оставете напитките да текат! Margaritaville® Bali ™ Frozen Concoction Maker® гениално смесва и сервира всякакъв тип коктейли и напитки  маргарити, дайкири, колади, смутита и други. Само с едно натискане на лоста за дозиране, вашата смес се разбърква с бързо завъртане в смесителната камера за идеална консистенция, дозирана и перфектно смесена напитка във вашата чаша. Уредът има четири предварително програмирани цикъла на смесване за различни видове напитки заедно с голема ледена и смесителна камера. Леденият резервоар може да побере до 1,7 килограма лед, което е достатъчно за около 6 напитки

buy > margaritaville bali, Up to 61% OFF

Машината доставя замразени напитки с качество на бар с перфектната текстура всеки път и може да смеси до 1,7 литра замразени напитки само за десет секунди. Всичко, което трябва да направите, е да поставите лед (няма нужда да го натрошавате, тъй като уредът прави и това) и всички съставки в смесителната камера и просто ги оставете да се смесват.  След като напълните резервоара за лед, добавяте сока и алкохола и стартирате машината. Ако правите определен вид коктейл, можете да използвате предварително зададените режими, за да стартирате предварително програмиран цикъл. Гостите могат да си помогнат с количеството на напитките, тъй като производителят е разположил с дозатор за самообслужване.

Margaritaville Dm3500 Bali Frozen Concoction Maker With Self-dispensing Lever for sale online | eBay

Просто поставете чашата си под дозатора и наклонете лоста и след това наблюдавайте как замразените смеси се вливат направо във вашата чаша. Наистина е удобно за партита, тъй като не е нужно да изваждате каната на блендера, за да загребвате или да наливате напитката като другите модели. Ако все пак искате  ръчно да контролирате ръчно процеса блендерът има, бутон за натрошаване и смесване, който можете да използвате. Ако искате да използвате машината само като обикновен смесител, просто изберете смес и трошачата  за лед няма да се включи. По същия начин, ако искате само малко натрошен лед за домашно приготвени снежни конуси или нещо подобно, можете да направите и това.

Bali Frozen Concoction Maker също има настройка за автоматично опресняване, която повторно смесва напитките преди сервиране. За да сервирате, просто натиснете лоста и коктейлът ще се поднесе директно в парти чаша. Това е първият изцяло автоматичен производител на коктейли, който натрошава, смесва и сервира. Уредът ще ви донесе уникално удобство за вашите партита. Цената на машината е 320 долара.