продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Fiido L3 компактен, сгаваем и с 200 км автономност

Сгъваем, икономичен и с 200 километра автономност. Вече можете да добавите новия сгъваем електрифициран велосипед Fiido L3 към списъка на вашите бъдещи онлайн покупки. По-специално, този модел в сравнение с други на пазара е направен с алуминиева рамка, която се сгъва на три секции и заема пространство от само 0,17 кубически метра, което е рекорд за своята категория. На кантара велосипедът тежи 24,4 кг и благодарение на здравината на рамката е в състояние да издържи максимално натоварване от 150 кг. Електрическият велосипед е оборудван с 350 W безчетков мотор, с голям въртящ момент разположен на задната главина който предлага достатъчна мощност.

Fiido L3 Electric Bike - Long Range Foldable E-Bike - FuturaRide

Батерията е 48V и 23,2Ah, което означава че всяка отделна клетка ще има капацитет от 2900 mAh, което увеличава нейните характеристики и продължителност на експлоатация. Батерията се помещава по вертикалната тръба, лесно се сваля, гарантира над 1000 цикъла на презареждане, а пълното  зареждане се осъществява за около 7 часа, което е два пъти по-дълъг от живота на други батерии. Батерията може да бъде отделена от велосипеда и заредена отделно. Fiido L3 има три режима на движение, чисто електрически режим (известен още като режим на мотопед), педално асистиране (това е режимът Pedelec) с обхват от 200 километра, както и чисто педалиране,  предавателното число 48/16 е особено лесно за начинаещи. Това означава, че когато завъртите педалите с един пълен оборот, то задният ви венец ще се завърти точно 3 пъти.  Като  Fiido L3 може да постигне лесно максимална скорост от 25 км/ч.

FIIDO L3 Review - foldable e-bike with huge battery - Techreviewer

Електро велосипедът е способен да измине до 130 километра  в изцяло електрически режим без педално подпомагане. Колелата са 14 инчови с широчина на гумите от 5 сантиметра и са оборудвани с дискови спирачки. L3   има три различни нива на помощ и скорост при педално асистиране и е оборудван с TFT дисплей, поставен на кормилото от който лесно и интуитивно е да включвате и изключвате велосипеда, както и да регулирате режима на скоростта и други параметри.

Fiido L3 Сгъваем електрически велосипед

Добавени са чифт външни бутони за включване на предната светлина и за клаксона, който е доста силен. Възможно е също така да активирате  от бордовия компютър круиз контрол, с който можете да продължите в електрически режим, без да се налага да въртите педали или да използвате газта. Като цяло Fiido L3 е впечатляващ участник в сегмента на сгъваемите електрически велосипеди с несравним обхват и компактност. Fiido L3 се предлага на пазара със цена от 999 долара.