продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

звук

Urbanista Los Angeles първите в света соларни безжични слушалки

Добре дошли в зората на нова ера с Urbanista Los Angeles, първите в света безжични слушалки със самозареждане. Използвайки усъвършенствана зелена технология, Лос Анджелис превръща цялата светлина, външна и вътрешна, в енергия, за да осигури практически безкрайно време за използване на слушалките. Los Angeles никога не спира да се зарежда, когато е изложен на светлина, осигурявайки ви непрекъснато аудио изживяване. Със слушалките вие винаги имате пълен контрол върху аудиото си. Само с едно натискане на бутон се активира усъвършенствано хибридно активно шумопотискане, незабавно намалява нежелания фонов шум или се включва режимът на околния звук, за да можете да сте наясно с важните околни звуци.Благодарение на партньорството си с компанията Exeger, която успява да създаде нов материал, наречен Powerfoyle, който може да преобразува „всяка форма на светлина в чиста енергия и може безпроблемно да се интегрира във всеки дизайн“. Този материал е използван при изграждането на лентата на слушалките. Това означава, че безжичните слушалки се зареждат постоянно, когато са изложени на светлина. Според Urbanista,  само един час, прекаран навън в слънчев ден, ще ви даде три часа време за използване, докато един час навън в облачен ден ще ви даде два часа живот на батерията.  Те дори се зареждат при околна светлина, така че просто носенето им в добре осветена стая ще увеличи живота на батерията – или когато не ги използвате, можете да ги оставите до прозорец, за да генерирате още час допълнително. Тъй като общият живот на батерията (750 mAh ) след зареждане е около 80 часа, може да не е необходимо да зареждате тези слушалки с USB-C кабел много често, ако технологията работи както е обещано, разбира се.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0573/2309/4216/files/LosAngeles_App_1080x.png?v=1644491384

Urbanista Los Angeles се предлага с 40-милиметрови неодимови драйвери, вграден микрофон, Bluetooth 5 свързаност, функция за автоматично пауза и избор на поддръжка на Siri или Google Assistant. Хибридното активно шумоподтискане намалява звукa от околната среда, въпреки че можете да включите режима на околния звук с едно натискане на бутон, ако трябва да сте наясно с обкръжението си. За да позволи на клиентите да се възползват максимално от слушалките си от Urbanista ще пуснат своето мобилно придружаващо приложение. Приложението ще предоставя информация за това как да извлечете максимума от времето за възпроизвеждане на продукта, включително визуални индикации за нивата на слънчев заряд и използването. Налично както за потребители на iOS, така и за Android, приложението също така ще позволи на потребителите да персонализират контролите на слушалките, а по-късно ще стане достъпно и за други продукти от гамата Urbanista.

Urbanista's new Los Angeles headphones aim to fix the worst thing about wireless audio - Creators Empire

Безжичният дизайн на слушалките ви дава както свобода, така и контрол, благодарение на функцията за разпознаване на ухото, която прави пауза на аудиото при премахване на слушалките от ушите и го рестартира, когато се поставят на място. Слушалките могат да се регулират и настройват за всеки индивидуален вкус. Със своите гладки и омекотени линии седят сигурно над ухото, което ви позволява комфортно да се наслаждавате на неограничено слушане. Вдъхновен от града в сърцето на слънчева Калифорния, Urbanista Los Angeles ще се предлага в два ексклузивни цветови решения, в Midnight Black (черно) и Sand Gold (златно) включително. На цена от $ 199