продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

водни филтъри

Aquibear най-малкият филтър за вода с обратна осмоза в света

Завъртете крана. Напълнете чаша, пийте. Но имате ли представа какво има във водата, която идва от вашата чешма? Старите водопроводи и замърсяването може да означава, че пиете вода, която далеч не е здравословна. Тук на помощ идва Aquibear компактен и стилен, това е най-малкият пречиствател за вода с обратна осмоза в света.  който ви дава възможност да се наслаждавате на на по-чиста, безопасна и по-добра  на вкус вода  всеки ден. Използвайки 3-степенна филтърна система с обратна осмоза, Aquibear премахва над 99,9% от неприятностите, които може да се крият невидими във вашата чешмяна вода, като премахва хлора, микро пластмасите, оловото, бактериите, вирусите и тежките метали от чешмяна вода. и други замърсители. Така ви остава вкусна и здравословна вода, на която вие и вашето семейство можете да се наслаждавате всеки ден.

В сравнение с традиционните пречистватели на вода, Aquibear има два резервоара за вода: резервоар за чешмяна вода и гъвкав резервоар за пречистена вода. Резервоарът за пречистена вода е тънък и подвижен. Може лесно да се прибере в хладилника, дори в мини хладилник. Тристепенната  филтрираща система за обратна осмоза на Aquibuear е проектирана и произведена от Hydranautics, един от световните лидери в мембранните технологии. Филтрирането преминава през три етапа, първият е полипропиленов филтър, вторият етап е въглероден филтър (подобен на този на каната Brita) . И третият етап  е мембранен филтър за обратна осмоза. Макар  Aquibear  да е тристепенна система, той има само два филтъра, (PPC композитен филтър и RO обратна осмоза  филтър) които трябва да замените от шест месеца до една година или по-късно (в зависимост от вашето използване).

Уредът работи, като използва налягане, за да прокара водата през малките пори на мембраните и въглеродните филтри. Те премахват всякакви химикали и бактерии, оставяйки ви чиста, вкусна вода, която е толкова освежаваща за пиене.  Можете да видите състоянието на двата филтъра (PPC и RO),от дясната страна са разположени индикатори  за  чистотата на филтрите, така че да знаете кога трябва да смените филтър. Aquibear разполага с две кани за вода едната е непрозрачна  и е за непречистена или чешмяна вода. Втората е за вече пречистената вода която удобно може да се вади и сложи във хладилник. Уредът комбинира както пречиствател за вода така и система за загряване на вода. Aquibear поставя целия процес на кипване на вода много бързо, така че водата ви е преварена и готова за приготвяне на вкусните ви чай и кафе само за 3 секунди. Уредът кипва само водата, от която се нуждаете. Така че няма загуба на вода и енергия за вас.

В горната част имате индикатори за  обема изходящата вода . Можете да изберете 8 унции (236 милилитра) или, 12 унции (354 милилитра) или Max. При  Max просто продължава да налива, докато не останете без вода.  Aquibear избягва натрупването на нежелани варовикови отлагания и други отлагания, като автоматично почиства филтъра си всеки път, когато пълните отново резервоара за вода. И ако не използвате уредът в продължение на 12 часа, той ще се почисти автоматично. Всички знаем, че трябва да намалим пластмасовите бутилки, които използваме. Водният филтър Aquibear RO ви помага да направите това. Купете Aquibear и можете да спрете да купувате бутилирана вода . По-добре е за вашето здраве и по-добре за Земята! Цената на която ще се предлага Aquibear  е 399 долара.