продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

кафе машини

GoSun Brew Кафемашина и преносима слънчева енергия

Имате нужда от вашето кафе с френска преса, но не можете да останете достатъчно дълго, за да му се насладите? Запознайте се с GoSun Brew, най-добрата машина за кафе извън мрежата за хора в движение. Всичко в едно нагревател, френска  преса и чаша за пътуване, има куп уреди, които остаряват, когато имате GoSun Brew. и вече не са ви необходими: Решетка, гориво или огън, печка или котлон или микровълнова печка, чайник за кипене на вода, халба или чаша за пиене. Всичко това може да остане в миналото с GoSun Brew. Има милион начини за приготвяне на чаша кафе или чаи но GoSun Brew е най-простият и мобилен.

Off-Grid Coffee Makers : GoSun Brew

Просто сложете кафе или чай ​​и добавете вода и малкият уред ще свърши останалото. Пригответе прясно кафе само за 15 минути: Добавете вода, включете 130-ватовия нагревател на Brew  към  захранване, загрявайте 10 минути (изчакайте до автоматично изключване и LED индикатора) добавете  кафе  сложете капак. След четири минути накисване, натиснете буталото на френската преса   надоло.  Капакът с устойчивост на течове ви позволява да се движите. Остава просто да се наслаждавате! Приготвянето на кафе е от решаващо значение, но Brew може да направи много повече, използваики целият обем на чашата от 473 милилитра наведнъж. С GoSun Brew  може да приготвяте – Подгрявайте напитки, храни и сосове. Пригответе чай за варене, горещ шоколад, мляко, сайдер. Направете бързи ястия като овесени ядки, юфка с рамен, супи и др. Преварявайте водата която пиете и поддържайте предпочитаната температура на напитката която консумирате.

Solar Power Your French Press With The GoSun Brew

За да отговори на нуждите на клиентите за мобилност и независимост от GoSun представиха практично допълнение към уреда приготвяне на кафе, това е преносимата банка за енергия GoSun Power 266 Преносимата енергиина станция  с достатъчно енергия и възможност, за да зарежда почти всяка електроника, с която разполагате. Power 266 има енергия за до осем чаши кафе уредът има най-доброто съотношение  мощност-тегло  от всички енергийни устройства на пазара. Power 266 е разработен за решаване на проблема с празната батерия веднъж завинаги. Достатъчно малък, за да отидете навсякъде с него, и има сериозни възможности за слънчево зареждане (SolarPanel 30 включен в комплекта) което означава, че имате портативна слънчева електроцентрала . В сравнение с традиционното преносимо захранване, GoSun Power е по-лек, по-тих, по-опростен и не изисква поддръжка. Това е всичко, от което се нуждаете и нищо повече.

https://inhabitat.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2020/11/gosun-brew-5-889x667.jpg

Всеки Power 266 се предлага с възможност за зареждане с променливотоков адаптер (включен) и с USB-C. Сега имаме способността да използваме силата на Слънцето по-добре от всякога, като изваждаме генераторите, удължителните кабели и газовите печки извън уравнението. GoSun разработи енергиен пакет, който управлява всички ваши устройства, минимизира сложността и винаги може да се презарежда със слънчева енергия. Способен да приготви осем чаши кафе с едно зареждане, GoSun Power побира 266 вата часа или 72 000 mAH литиево-йонна енергия. Поради своя размер, той съхранява огромно количество енергия и е много лесно да се презарежда отново и отново. Всички искаме да живеем по-независим, здравословен и устойчив живот. GoSun разработи пробивни слънчеви технологии, които могат да готвят, охлаждат, почистват, осветяват, захранват електрониката и пречистват. Всички тези достъпни продукти са преносими, високоефективни и без вредни емисии. От GoSun дават възможност за закупуване в комплект на – GoSun Brew: чаша, преса и нагревател,GoSun Power: 266WH Powerbank, 30-ватов сгъваем слънчев панел и Smart PowerCord + 8 общи DC адаптери. на цена от 699 долара.