продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

принтери

Tecbears мини принтер за всякакви повърхности

Традиционните принтери ви позволяват да печатате върху плоски повърхности и да използвате само ограничени материали, но сега можете да използвате ръчен мини принтер Tecbears, за да изследвате безкраен и смел нов свят, пълен с творчески възможности за печат. Снабден с гладка ролка под този принтер, той може да работи на всякакви повърхности, като максимално увеличава потенциала си за контакт с повърхностите и ги отпечатва по начин, по който другите принтери никога няма да работят. Приложението JTPrinter , придружаващо ръчния мини принтер Tecbears, е супер интуитивно и удобно за потребителя. Съвместим с iOS и Android , свържете го чрез Wi-Fi и проектирайте или качете своя печат. Ръчният мини-принтер Tecbears с пълна повърхност ви позволява да отпечатвате размер A4 снимки с с изключително висока точност ( 300 dpi ). Просто използвайте линийката за принтиране на принтера ред по ред и други инструменти за прилагане, за да съберете изображения с голям размер. Ours е първият в света ролков принтер за цялата повърхност, който поддържа широкоформатен печат А4!

Уникалната красота на бодиарта и татуировките вече може лесно да бъде реализирана от принтерът. Мастилото на Tecbears се предлага в четири цвята: черно, червено, синьо и жълто . Използвайки 100% безопасно за кожата некорозивно, разтворимо във вода и не дразнещо мастило , можете да отпечатате временна татуировка или да поставите любимия си дизайн, лого на екип или марка върху кожата си. С ръчния мини принтер Tecbears, освен нормалното негодно за консумация мастило, се въвежда и вид ядлив печатен материал, който е направен чисто от глицерин, вода и ядливи оцветители . Никога досега не сте виждали това на други принтери! Използвайте мини принтерът върху почти всеки материал, върху плоски или извити повърхности, твърди или меки. Бъдете креативни и печатайте обувки, шапки, чанти, бутилки с вода и дори тялото си!

JTPrinter е придружаващо приложение за ръчни мини принтери Tecbears с пълна повърхност. Той има някои вече съществуващи файлове в раздела „Библиотека“, които могат да бъдат отпечатани веднага. Освен това можете да използвате приложението, за да проектирате всеки модел, който искате, или да сканирате QR кода или татуировката, които искате да отпечатате. Ако е необходимо, можете също да качите любимите си снимки и да ги отпечатате навсякъде, където можете да използвате принтери Tecbears. Мини принтерът е толкова лек и преносим. С тегло само 185g и с изключително компактни размери ( 79x55x69 mm ), можете буквално да го вземете навсякъде и да го използвате по всяко време! Докато конвенционалните мини принтери имат само батерии с капацитет до 500mAh, ръчният мини-принтер Tecbears Mini Printer е оборудван с дълготрайна батерия от 850mAh. И може да работи до 3 часа.

Кутията с мастило вътре в принтера е много лесна за изваждане, което означава, че можете да я замените с нова касета, след като свърши касетата. По този начин е супер лесен за използване! Една кутия с мастило е равно на 2500 пъти печат! Това се равнява на пълни разпечатки върху 400 парчета хартия с размер A4! Ръчният мини принтер Tecbears работи само в една посока: отляво надясно . Това го прави устойчив на грешки, защото не можете да сгрешите с него. Ако го използвате в грешна посока, принтерът просто няма да работи.  С огромна по размер едноинчова мастилено-струйна глава можете да отпечатвате шаблон с ширина 25,4 мм – превъзхождайки традиционните мини принтери, които не могат да надхвърлят 20 мм. Мини принтер Tecbears е за всички които искат да експериментират с дизайн върху различни материали, принтерът ще се предлага на пазара  само за 109 долара.