продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

Reinkstone R1 невероятният цветен E-Paper таблет

Живеем в свят, заобиколен от технологии и цифрови медии и въпреки това нищо не може да надвиши комфорта и удоволствието от четенето от хартия. Ами ако трябва да четете цветни бележки и научни трудове? И с какво да чета комикси и вестници? Черно и бяло са скучни, как можем да получим някакъв цвят? Reinkstone R1 е първият и най-тънкият цветен E-Paper таблет с Android с размер на книга. Със 140 цветни PPI (пиксели на инч) той има най-плътният цветен дисплей сред всички цветни E-paper устройства. Той е идеално проектиран за четене, писане, работа и забавление, като същевременно предоставя на потребителите най-добрата защита на очите. С технологията Reinkstone R1 Natural Low Light можете да четете удобно по всяко време и навсякъде. Без значение дали е под слънчева светлина или през нощта, няма да е необходимо да понасяте напрежението от четене с очите на електронни устройства или неудобството на хартиените книги.

С вертикален дизайн на лаптоп с дебелина само 0,68 см, Reinkstone R1 прави четенето и писането по-лесно и по-удобно във всяка позиция той е лек и тънък  и подходящ за пътуване. Тънката му, но мощна батерия с голям капацитет 4500mAh дава на Reinkstone R1 100 дни време в режим на готовност / 300 часа работно време с едно зареждане. Прочетете повече, направете повече и се сбогувайте с безпокойството от батерията. С поддръжка на неограничени брои формати и файлове с възможност за търсене, Reinkstone R1 прави перфектната медийна библиотека за потребители, които искат удоволствието от реалистично четене на хартия без неудобството на традиционните книги. E-paper таблетът разполага със стилус с 4096 нива на натиск с гума и EMR слой който ви дава изживяване с цифров почерк, което се чувства толкова интуитивно и естествено, колкото писалката върху хартия. Воденето на бележки и подписването на документи никога не е било по-лесно.

ReinkstoneR1

Не ви се записва? Записът на срещи и воденето на бележки е лесно с двойният микрофон който намалява шума при запис. Преобразувайте ръкописни бележки в текст с едно щракване. Споделете вашите бележки с други хора с едно щракване чрез Wi-Fi, Bluetooth, OTG (стандарт, който позволява на устройствата да се свързват помежду си или скринкаст (записването и редактирането на видео). Reinkstone R1 притежава DES  дисплей Тези екрани осигуряват по-висока разделителна способност от традиционните E INK панели както за черно-бяло, така и за цвят. Това е технология на отразяващата структура която значително подобрява яркостта на отражението и наситеността на цвета. Хардуерът обещава по-добро представяне с 1,8 GHz 4-ядрен процесор с 4 GB RAM и 64 GB ROM прави четенето и писането без усилие. Имате нужда от още място за съхранение? Reinkstone R1 поддържа OTG за разширяване на паметта посредством свързването с други устройства.

Освен несравнимото изживяване при четене, Reinkstone R1 е и напълно функционален Android 11 таблет с надграждаща се операционна система, която ви позволява да инсталирате приложенията, от които се нуждаете. Един Reinkstone е всичко, от което се нуждаете за учене, работа и забавление. Екранът за електронна хартия DES на Reinkstone R1 е най-добрият в защитата на очите на нашите потребители. Тя позволява на децата ви да четат комикси, манга или всякакви книги безвредно, без разсейване или умора на очите. Двойният високоговорител BOX на Reinkstone R1 го прави най-добрият четец на аудиокниги, като същевременно осигурява на вас и вашите деца малко лично време.  E-ink таблетът ще започне да се доставя към краят на годината на цена започваща от 549 долара.