продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Rocket eBike сгъваем, eBike с обхват от 160 километра

Пътувайте до работа, карайте по планински пътеки или по шосе – пътешестваите Rocket eBike ви отвежда навсякъде, където искате да отидете с лекота. Влезте в следващото си приключение на Rocket eBike – стилен eBike с пробег от 160 километра, регенеративно спиране, гуми за всички терени и компактна сгъваема рамка.  Този електровелосипед е оборудван с най-висококачествените функции за максимална производителност. Моторът Bafang според изискванията на ЕС е 250W безчетков монтиран на задната главина и  осигурява максимална скорост до 25 км/ч при педално асистиране налице е 7 степенни предавки на Shimano. За американският пазар Rocket eBike се предлага с 750W двигател въртящ момент от 100Nm и скорост до 45 километра.

Батерията е 48W/15Ah на Panasonic  преместваема с заключващ механизъм, редовното зареждане продължава 4,5 часа. Също така има функция за бързо презареждане, което се зарежда за 2,5 часа. Имайте предвид, че бързото зарядно устройство е добавка срещу допълнително заплащане. Животът на батерията е 1000 цикъла, които ще ви издържат 3 години, ако се карате ежедневно. Rocket eBike има водещ в индустрията обхват от 160 километра благодарение на перфектната комбинация от иновативно регенеративно спиране и лека рамка. Електровелосипедът е със системата за възстановяване на кинетичната енергия която прехвърля енергия към вашата батерия, докато се въртят педалите, спирате или се кара по инерция надолу. Докато батерията е заредена над 10%, регенеративната спирачна система се активира. Системата се активира автоматично и винаги е активна. Ако искате, можете напълно да изключите двигателя и електрониката и да карате Rocket eBike като конвенционален велосипед.

Рамката на Rocket eBike е изработена от алуминиева сплав като лесно се сгъва за секунди за ефективно съхранение във вашата кола, офис, гараж или килер! Електровелосипедът тежи 27 килограма като има товароносимост до 136 килограма. Тук присъства и Круиз контрол. Включете го и когато моторът има същата скорост за 5 секунди, той се заключва в тази скорост. Изключвате го чрез спиране. Моторът се предлага с 5 нива на подпомагане при педалноасистиране. Налице е водоустойчив интелигентен цветен LCD дисплей с държач за телефон и USB зарядно. Той ви дава ясна представа за състоянието ви: ниво на подпомагане на педала, скорост, живот на батерията, разстояние и температура.

Rocket eBike разполага с предни и задни 180 мм Tektro хидравлични дискови спирачки разположени на 20 инчовите колела които са с  дебели 10 сантиметра с устойчиви на пробиване гумите. Електровелосипедът идва с приложението My Rocket Лесено за употреба и натоварено с интелигентни функции. Проследяване при кражби, персонализиране на велосипеда, GPS, данни за пътуване, социални функции и други, приложението My Rocket е създадено за живот в движение.  Пътувайте  наслаждаваите се  на планината, градът или плажа – Rocket eBike ви отвежда навсякъде, където искате да отидете с лекота. Електровелосипедът ще се появи на пазара през декември 2021 с цена от $ 1995 USD.