продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

ZeroMouse Най-малката в света безжична мишка

Малък. Преносим и многофункционален. Като най-малката безжична мишка в света, ZeroMouse може да се използва като безжична мишка, презентатор, дори като лазерен показалец. С ексклузивната си операционна логическа система с един пръст, съобразена с ергономичността, можете да я използвате безпроблемно навсякъде, където и да отидете, дори в тясно пространство като ръба на бюрото, лаптопа или дори на дънките си. Комбинацията от изключителната гъвкавост и крайната простота е това, което прави ZeroMouse толкова уникален. Представяме ви ZeroMouse. С размер само височина 13 мм  ширина 24 мм и дължина 46 мм, той може лесно да се плъзне във всеки джоб или чанта.

https://ksr-ugc.imgix.net/assets/034/214/944/ad3302fe43636e68357ce7dc5832d4b1_original.jpg?ixlib=rb-4.0.2&w=680&fit=max&v=1626336214&auto=format&frame=1&q=92&s=33a96bb742ad2d06dd81ad56076efc22

Можете да вземете ZeroMouse навсякъде, където вземете лаптопа си, благодарение на джобеният, изключително компактен дизайн. С батерия с капацитет 250 mah, може да не се притеснявате за времето на използване, животът на батерията е около 20 часа при непрекъсната употреба.  Снабдена е с USB-C порт за зареждане.  Времето за зареждане е около 20-25 минути.  Мини мишката може да се управлява и чрез плъзгане на пръст по повърхността и при скролиране. С интуитивния дизайн с един пръст можете да се насладите на пълен контрол, ергономичен комфорт и въвеждане без усилие. ZeroMouse се справя на всяка повърхност, навсякъде и по всяко време. Можете да използвате ZeroMouse като лазерен показалец, за издигане на всяка презентация, позволявайки ви да посочите конкретни данни, без да е необходимо да обобщавате или разсейвате с големи жестове. Време е да забравите за дървените пръчки и креда. Бъдете смели и направете въздействие.

Използван като дистанционен водещ, ZeroMouse с работна дистанция до 10 метра позволява на водещите или преподавателите свободата и гъвкавостта да се отдалечат от екрана, за да се ангажират с публиката. Като контролирате от първия до последния слайд, вие със сигурност ще направите обикновените презентации необикновени. С тегло от едва 30 грама може да се насладите на върховно забавление и радост, докато гледате видеоклиповете на любимите ви платформи. Свързан към мобилния ви телефон чрез Bluetooth! Хиляди кратки видеоклипове, творчески видеоклипове и по-релаксиращи ежедневни клипове са под контрола на върха на пръста! Превъртете надолу, за да пропуснете изтеглените видеоклипове, щракнете двукратно, за да харесате любимите си.

Управляван от интуитивно управление с един пръст, подобно на конвенционалната мишка, ще го намерите удобно и естествено за задържане. ZeroMouse ви позволява да работите спокойно, за да намалите натоварването на пръстите си и да намалите болката в ставите. ZeroMouse е тук, за да ви очарова със своя модерен дизайн и минималистична естетика. С форма, точно като числото „нула“, концепцията ZeroMouse е съсредоточена върху премахването на ненужното и концентрирането върху същественото. Има изчистена овална овална форма с красиво покритие, което изглежда високотехнологично и стилно. Предлага се и в бели и сребърни цветови варианти, които напълно отговарят на вашия стил или тема на работния плот. Достявките на мини мишката ще започнат през октомври 2021 на цена то 95 долара.