продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

HIZERO F803 електрически моп за твърди повърхности

HIZERO, производител на премиум домакински уреди, представи най-новия си революционен безжичен бионичен почистващ уред за подове, който предлага превъзходни резултати при почистване и предимства като изключителна тиха работа и подобрена ергономия за потребителя. Мощен, но лек, новият HIZERO F803 доставя на потребителите силно, но нежно и гъвкаво почистване на течности и твърди вещества от всички видове твърди подове, като почиства, мие, суши и се самопочиства. оставяйки повърхностите супер чисти и хигиенични. Уредът за почистване на твърди подове HIZERO F803 използва революционна технология която се осъществява с полимерен валяк с мека повърхност  и с висока плътност, който се адаптира към материала на повърхността на пода и въртяща се  ролкова четка за да поемат ефективно отпадъците или течностите след това безпроблемно те се разделят в отделни отделения, специфични за отпадъците – оставяйки след себе си чист и сух под.

Течностите се задържат по повърхността на полимерната ролка след което се отвеждат чрез специална система до резервоара с мръсна вода. Полепналите твърди частици се отделят с ролковата четка и попадат в отделението за твърди отпадъци. И тъй като неговата технология не е вакуумна система, HIZERO F803 намалява риска от вдишване на прахови частици от ламинат и други твърди подове, което е добра новина за страдащите от дихателни проблеми, предизвикани от въздушни алергени. Интелигентният дизайн означава, че никога няма да изцапате ръцете си, тъй като всичките събрани твърди отпадъци и течности се разделя автоматично в различни контейнери без разлив, които лесно се отстраняват при почистване. Ултраефективната, изключително издръжлива батерия осигурява забележителните 60 минути непрекъснато време за работа, което позволява всяка повърхност на пода в дома да бъде почистена. И изисква само 3-4 часа, за да постигнете пълно зареждане на батерията.

Hizero F803 Bionisk golvtvätt ∣ Gilwig AB

Уникалната самопочистваща се ролкова технология гарантира, че последният квадратен метър почистена подова настилка е толкова красиво чист, колкото първия квадратен метър и намалява до нула всеки риск от надраскване на подове.  Ролката за почистване се самопочиства в реално време по време на употреба. Безшумен само на 60 dB, Hizero е тих домашен приятел. С водещите технологии за намаляване на шума Hizero е със 70% по-тих от обикновените прахосмукачки. Hizero никога не смесва чиста и мръсна вода. Започваме с един пресен резервоар с вода, който след това преминава през абсорбционната система, след което се съхранява в контеинер като мръсна вода. Това означава, че винаги почистваме пода с чиста вода.

Hizero F803 Bionisk golvtvätt ∣ Gilwig AB

Всички твърди и течни отпадъци се събират и автоматично  и се разделят в отделението за твърди отпадъци и резервоар за отпадни води  HIZERO автоматично спира и предупреждава потребителя, когато резервоарът за чиста вода е празен или резервоарът за мръсна вода е пълен. Резервоарите за чиста вода и този за мръсна вода  са по  500 милилитра вместимост Имате нужда от само 1 литър вода, за да почистите 100 квадратни метра подова настилка или 8 минути за почистване. Благодарение на усъвършенствания си енергийно ефективен дизайн, Hizero F803 използва само малка част от електричеството и водата, необходими за сравними уреди. Подобно на електрически автомобил, Hizero доставя много мощност с минимален шум. HIZERO F803 се предлага на пазара с цена 699 долара.