продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Maxfoot MF-19 мощен но достъпен електровелосипед

Проектиран да бъде всичко от основния вид транспорт, развлекателен двуколесник за приключения, до вашето устройство за пътуване Maxfoot носи много предимства. Със своята здрава, но сгъваема рамка и колела, проектирани да поемат всякакъв терен, Maxfoot MF-19 лесно се оформя като най-доброто и достъпно електрическо превозно средство на две колела. Със своята здрава рамка от алуминиева сплав 20 инчови колела и 10 сантиметра широки гуми. Maxfoot MF-19 се движи в пресечната точка между мотоциклет и велосипед. Maxfoot MF-19 е създаден за борба със задръстените пътища, като същевременно предлага решение, което е безопасно, енергийно ефективно, добро за вашето здраве и лесно за портфейла ви.

Характеристиките включват безчетков двигател Bafang с редуктор  на задното колело, с педално асистиране, и мощност до 1000W, и въртящ момент от 90 Nm заедно със 7-степенна предавка на Shimano, които осигуряват достигането на скорост от 45 км/ч при педално асистиране. Захранването на този мотор е батерия Panasonic 48V 14AH която осигурява забележителна автономност от 96 километра която има 800 цикъла на зареждане. Има три режима на задвижване: Като велосипед без използване на електрическо подпомагане. В режим на педално асистиране и директна газ без използване на педалите. За да направят тези пътувания толкова гладки, колкото бихте очаквали от този електровелосипед. Maxfoot MF-19 разполага с двойно окачване отпред и окачване с 6-барова връзка отзад. С използването на задното окачване с шест бара и окачването на предната вилка ще се чувствате изключително комфортно по време на каране.

Тук присъства и стоп светлина, която ще се активира при всяко натискане на спирачките. Точно отпред всеки Maxfoot е снабден с 5 инчов интелигентен LCD дисплей на таблото с подсветка, който дори може да се използва като банка за захранване, което ви позволява да свържете и зареждате вашия смартфон или камера, докато сте в движение. С две точки на закачане, Maxfoot се сгъва наполовина близо до седалката, като кормилото му също се сгъва навътре, което го прави по-малко от половината от отпечатъка си, въпреки че електровелосипеда никак не е лек той тежи 38 килограма, въпреки това ви позволява да го приберете в къщата си, да го носите в асансьор с лекота или дори да го скриете на задната седалка на колата си.

750W All Terrain Folding E-Bike丨MF-19 750P丨Maxfoot Electric Bike – MaxFoot Electric Bike

Сгъването се осъществява от панта с едно щракване която предотвратява случайно отключване и гарантира безопасността. Maxfoot MF-19 е създаден да бъде водоустойчив и прахоустойчив, което ви позволява удобно да го карате в дъжд, на плажа или дори извън пътя,  той има товароносимост до 136 килограма,  като всеки мотор се предлага с 2 години гаранция от производителя. Електровелосипедът  е добро попадение по отношение цена качество което го прави един от наи-достъпните на пазара. Цената на Maxfoot MF-19 е 2 095 долара.