продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

MAX PUMP2 PRO портативна външна помпа 4-в-1

Запознайте се с най -добрата външна помпа от FLEXTAILGEAR С водещите в индустрията микромотори и най-новата турбо-центробежна технология, предоставена от технологията AIRVORTECH ™ , се направи   нов пробив в развитието на външните преносими въздушни помпи. И сега идва MAX PUMP2 PRO  най-мощната и многофункционална външна помпа 4 в 1 . Въздушна помпа, вакуумна помпа, аварийно захранване, къмпинг фенер. Приемайки новата технология AIRVORTECH ™ за оптимизирана структура и въздуховоди, MAX PUMP2 PRO може лесно да достигне 300L/min надуваем въздушен поток и до 4.5kPa надуващо налягане в компактен  размер. Можете лесно да напълните големите надуваеми продукти по-пълни и по-твърди, като надуваеми лодки, надуваеми легла. Уредът може да се използва за надуването с едно зареждане на до 6 надоваеми лодки до 160 въздушни възглавници или 60 водни пояса.

Междувременно са добавени 2 режима (висок и нисък режим), за да отговори на различни надуваеми нужди и надуваеми продукти. Подобно на другите въздушни помпи  на FLEXTAILGEAR, MAX PUMP2 PRO успява да отговори на вашите нужди от изпомпване. В допълнение към напомпването на надуваеми предмети, помпата може да се използва и с вакуумни торби. Много по -лесно и по -бързо е да изтеглите въздуха от вакуумните торбички, уредът е по-мощен от ръчната помпа. Няма повече притеснения за пространството, помага ви да спестите повече от 55% от мястото за съхранение за 30 секунди.  С функцията на къмпинг фенер MAX PUMP2 PRO осигурява плавно безстепенно регулиране на светлината, което ви позволява да настройвате  яркостта на лампата, така че да отговаря на вашата среда. С яркост от 500 лумена, тя може да предложи непрекъснато  осветяване до 12 часа при висока яркост и 76 часа при ниска яркост (50 лумена).

MAX PUMP2 PROможе да се използва като банка за захранване с един USB изходен порт за зареждане на вашия смартфон или мобилни устройства при спешни случаи. Осветете външното си оборудване! Със своя удобен размер , можете лесно да го сложи в джоба или раницата си, когато не го използвате. Дизайнът на горния висящ пръстен, който ви позволява да го нанизвате върху всичко без карабинер. Изработен от висококачествен корпус от ABS което гарантира дълготрайност и надеждност. Уредът е със стандартът IP55 прахо и водо устойчив на умерени дъжд и пръски, справя се с различните външни условия. Това е надежден спътник във всяко приключение, в което тръгнете.

Pump2 Pro pocket outdoor portable pump - My Mobi Apps

MAX PUMP2 PRO е с безжичен дизайн за външна употреба. Вградената 3600mAh акумулаторна литиева батерия ,  може да се зарежда чрез бърз порт тип C , можете да го зареждате чрез USB зарядно устройство за стенен контакт, банка за захранване или дори USB слот на вашия компютър. Уредът е оборудван с 5 различни типа дюзи, които могат да задоволят различните ви нужди от надуване или изтегляне на въздух. MAX PUMP2 PRO със своето тегло от 160 грама е един от най-компактните въздушни помпи на пазара. Цената на продукта ще е 59 долара.