продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

лична грижа

Erazor първата самобръсначка с керамични остриета

Уморихте ли се да сменяте самобръсначката си? Искатели дълготрайно качество. Можете да изхвърлите всички бръсначи и самобръсначки, тъй като Erazor е единственият, от който се нуждаете. Самобръсначката Erazor следва най-доброто, минималистичен дизайн , като се фокусира върху осигуряването на най  гладкото бръснене с най -малкия и лек профил. Тя е малка, но достатъчно здрава, за да издържи на грубо боравене. Можете просто да я хвърлите в чантата за тоалетни принадлежности и да я носите със себе си където и да отидете. Erazor е уникална в това че използва остриета от керамика. Керамичното острие е широко разпространено при задачи за прецизно рязане. Със своите отлични физични и химични свойства , той набира популярност в кухнята като готварски ножове и ножици , както и различни хирургически инструменти в операционната. Той е изключително остър , дълготраен и изисква малко грижи. Керамичните остриета са изработени от циркониев оксид. Това е здрав материал, който е създаден, за да издържи особено при  ножове и фрези, което означава, че ще остане остър и ще запази режещия си ръб за много по -дълго време, без да се налага да сменяте вашите остриета.

Керамичните остриета са химически инертни и са по -устойчиви на вредни вещества от стоманата. Докато металът изисква набор от защитно покритие, за да се избегне преждевременна корозия, керамиката никога не ръждясва . Просто трябва да напръскате острието под вода след употреба, за да го поддържате чисто. Също така е безопасно за всеки с алергия към метал. За повечето електрически самобръсначки металната мрежа, която се опира на лицето ви, е с дебелина повече от 0,15 мм. Мрежата от неръждаема стомана на Erazor е само 0,05 мм . Най -общо казано, колкото по-тънка е мрежата, толкова по-чисто е и бръсненето. Erazor осигурява по-близко и по-удобно бръснене, докато мрежата ще ви предпази от порязване. С от мотор с висок въртящ момент 6600 оборота в минута, който е 1,5 пъти по-бърз от обикновените електрически самобръсначки, Erazor може да осигури бързо и гладко бръснене.

Никой не иска конвенционална електрическа самобръсначка, която е обемиста и трудна за транспортиране. Erazor е достатъчно малка, за да можете да я носите по-всяко време и навсякъде. Със своите размери тя е с големината на солница и е изключително компактна. Почистването е лесно  просто завъртете, за да премахнете мрежата на острието и я измийте под чешмата, или използвайте четката, включена в комплекта, за да я почистите. Лесна работа! Тя е химически инертеана и не разчита на защитно покритие, така че можете да използвате всеки продукт за бръснене без страх от корозия. Задръжте бутона за захранване за 3 секунди, за да влезете в режим на заключване за безопасност . Това ще избегне Erazor случайното включване на и ще го направи напълно безопасно в чантата ви. Можете просто да задържите бутона за захранване за още 3 секунди, за да излезете от този режим. Erazor се захранва от високоефективна акумулаторна батерия, вградена в тялото, в комбинация с с двигателя и ниско триене , тя съхранява достатъчно енергия за 60 дни бръснене със средна продължителност .

При кратки пътувания можете да забравите за презареждане на самобръсначката си! Моторът, който се използва , е толкова ефективен, че може да се бръснете поне 60 дни, преди да се наложи презареждане. Презареждането може да се извърши с всеки USB-C кабел и завършва за 2 часа при аварийно зареждане, заредете 3 минути за 10 минути използване.  Erazor има USB порт Type-C, който можете да зареждате със за зарядно, банка за захранване или дори вашия лаптоп чрез всеки USB кабел. Така че дори ако батерията се изтощи, можете лесно да я презаредите. На всичкото отгоре Erazor може да продължи да бръсне дори когато се презарежда. За да защитим керамичното троино острие и компонентите вътре, ние сме избрали алуминиева сплав от аерокосмически клас от за нейното тяло. Материалът покрива важните компонети, така че да са устойчиви на вода и химикали. Не изисква почти никакви грижи след всяка употреба , каквато трябва да бъде самобръсначката. Erazor следва минималистичен дизайн , като се фокусира върху осигуряването на най -доброто изживяване при бръснене с най -малкия и лек профил. Цената на дребно на Erazor ще е 79 долара.