продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Garrnish пречиствател на пестициди с електролизирана вода

Знаете ли, че почти всичките ви плодове и зеленчуци са покрити с пестициди, дори след като ги измиете? Редовните методи на измиване просто не са достатъчно ефективни. Тук на помощ идва пречиствателят за пестициди Garrnish това е уникален начин да премахнете повече от 90% от обикновените пестициди и невероятните 99,9% от пестицидите Chlorpyrifos и Dichlorvos от вашите плодове и зеленчуци. както и 99% от бактериите в по -малко от 4 литра вода. (Chlorpyrifos  е органофосфатен инсектицид. Използва се за унищожаване на вредители по хранителни и фуражни култури. Това е един от най -широко използваните пестициди в световен мащаб. Dichlorvos също е органофосфатен инсектицид, използван в оранжерии, хранилища за храни и хамбари)

Garrnish Pesticide Purifier | The most effective way to purify your produce at home.

Garrnish представлява бъдещето на чистото хранене. Той действа чрез процеса електролиза. Електролизата е процес, който разделя водните молекули на (Н+) и (ОН-) йони, което води до появата на малки микро мехурчета във водата. Тази електролизирана окисляваща вода създава алкална среда и заедно със съществуващия хлор във вашата чешмяна вода, разчупва бензеновия пръстен или молекулната структура на химическите пестициди и  клетъчните стени на бактерии, като e.coli, превръщайки ги в безвредни нетоксични вещества, които лесно се измиват с вода, всичко това в рамките на до 10 минути. Генерираните от машината йони почистват всички кътчета, които могат да скрият пестициди и бактерии. Ако във водата ви липсва хлор, няма проблем! Просто добавете чаена лъжичка трапезна сол. Солта все пак е натриев хлорид. Пречиствателят за пестициди Garrnish е едновременно ефективен и лесен за използване.

Просто напълнете легена с вода, добавете продуктите си и го включете. Всичко, което трябва да направите, е да разбърквате от време на време! нужни са десетина минути за да се осъществи електролизата и продуктите ви да са годни за консумация. С пречиствателя за пестициди Garrnish можете да пестите вода, докато измивате! Нуждаете се само от достатъчно вода, за да напълните легена, плюс бързо изплакване. Това може да спести литри вода, ако миете всяко листо под течаща вода. Освободете се от бъркотията и поддържайте кухнята си чиста както вашите пречистени зеленчуци. След употреба просто изплакнете пречиствателя бързо и сте готови. Сред растенията които могат да съдържат повишени нива на пестициди са: Ягоди, Спанак, Нектарини, Ябълки, Грозде,Череши, Праскови, Круши, Целина Домати. Сред растенията които са с ниски нива на пестициди са: Авокадо, Сладка царевица, Ананас,  Лук, Сладък грах (замразен), Патладжан,  Броколи,  Зеле, Киви,  Карфиол,  Гъби   Пъпеш  медена роса.

Garrnish Pesticide Purifier | The most effective way to purify your produce at home.

Конвенционалните боровинки могат да съдържат до 52 различни вида остатъци от пестициди! Докато биологичните продукти като цяло са по-добри от конвенционалните,  но и там всъщност се използват над 20 видове химикали. Пречиствателя за пестициди Garrnish е сертифициран от SGS водещата в света организация за лабораторни тестове, инспекции и сертифициране със седалище в Швейцария. Чистият, модерен дизайн и докинг станцията за безжично зареждане на Garrnish Pesticide Purifier се вписват във всяка кухня, дори можете да го сгънете за лесно съхранение. Уредът е част от кампания за обществено финансиране Кickstarter и може да бъде закупен на цена от 169 долара.