продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

Mink 2.0 спортната мини каравана

Спортната мини каравана Mink 2.0 съчетава интимността на кемпера със света на луксозните пътувания. Спортният кемпер за всички терени ви позволява да изследвате природата и отдалечените райони в комфорта на скандинавския дизайн. Mink 2.0 е специално създаден спортен кемпер, който предлага повече от всичко: забавление, възможности и безкрайна свобода за всички развлекателни дейности на открито. Mink 2.0 е проектиран да вдъхнови хора от всички възрасти да пътуват безопасно и комфортно, докато се впускат в приключенско откриване на природата. Спортната мини каравана  олицетворява минимализма, функционалността, изработката, качественото производство и здравината. малка отвън, но просторна отвътре.Неговата аеродинамична форма и здрава структура без рамки водят до само 490 килограма тегло.

https://cdn.trendhunterstatic.com/thumbs/mink-20-sports-camper.jpeg

В същото време обаче изключително ниският център на тежестта го прави много стабилен и удобен на всеки терен. Аеродинамичният дизайн също така гарантира, че може да се използва с електрически превозни средства или с всякакви компактни автомобили. Със стени с дебелина 30 мм, изработени от висококачествени, слети ABS пластмаси и изолирани с 19 мм армафлекс, тази каравана ще ви затопли дори при минусови температури.  Акцентите на кабината са панорамният покрив и двата странични кръгли прозореца, които се отварят, което ви позволява да получите най -добрата гледка към околната среда.  Размерът на Леглото е  Queen size  (140 × 200 см) Терапевтичен Bodyprint матрак осигурява добър нощен сън. Има възможност за добавяне на двуетажно легло за дете. С това Mink може да бъде идеалният семеен кемпер, идеален за едноседмични пътувания.

Двуетажното легло може да удвои място за съхранение, когато не се използва.  Присъстват и 4 USB точки за зареждане и таван с LED осветление. Отзад има достатъчно място за приготвяне на храна. В зависимост от вашите нужди и бюджет, можете допълнително да персонализирате Mink, за да добавите още опции. Те включват озвучителна система Bose, отоплителна система Webasto захранвана с дизелово гориво и слънчева енергия от соларен панел, вълнено одеяло с, завивки и възглавници в  скандинавски стил и кърпи за баня. В задната част на караваната е осветената кухня на открито. Тук получавате 36-литрова хладилна кутия за лед, място за готвене на плот и място за съхранение на различни предмети, както и USB 12v зарядно устройство.

https://assets.newatlas.com/dims4/default/664804d/2147483647/strip/true/crop/820x547+0+0/resize/820x547!/quality/90/?url=http%3A%2F%2Fnewatlas-brightspot.s3.amazonaws.com%2Farchive%2Fmink-camping-trailers-7.jpg

Увеличете бюджета си още малко и Mink ще ви предостави газова печка Cube, кухненски прибори, тенджери и тигани, кафемашина и термос. Комплект столове и маса за къмпинг допълнително ще допълнят „кухнята“. Като цяло, мини кемпера Mink 2.0 олицетворява минимализма, функционалността и качественото производство. Цената на тази всесезонна мини каравана от Исландия започва от 15 360 евро, без данъци. Отоплителна система Webasto ще ви струва 1399 евро допълнително. Покривът на Solara 105W със слънчева клетка ще ви струва 820 евро над основната цена.