продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Ninja CREAMi перфектният смесител на сладолед

Превърнете почти всичко в сладолед, сорбет или млечни шейкове. Лесно персонализирайте вкуса и текстурата, като смесите любимия си шоколад, ядки, бонбони или плодове. Ninja CREAMi  има  7 различни програми с едно докосване за всяко желание: Сладолед, Лек сладолед, Смути, Джелато, сорбет,  Млечен шейк или Смесване. Създайте напълно персонализирани лакомства. С CREAMi  можете да имате пълен контрол върху вашите съставки за ниско съдържание на захар, кето, без млечни продукти или вегански опции. От сладко до пикантно и здравословно. CREAMi предлага лакомство за всеки.

Създавайте вкусове и комбинации от смеси, които не можете да намерите в магазина. Програмите с едно докосване позволяват перфектната комбинация от скорост, налягане и време за пълно разбъркване през замразената смес. Просто замразете персонализирани съставки и оставете технологията Ninja Creamify ™ да ги превърне в сладолед, сорбет, млечни шейкове и други с едно натискане на бутон. Насладете се на напълно персонализирани бази и смеси за кремообразни удоволствия, уникални за вашият вкус. Просто изсипете и замразете любимите си плодови консерви, смути от бутилки или сметана за кафе и оставете Ninja CREAMi  да ги превърне в перфектно приготвени лакомства.

За да направите замразено лакомство в Ninja Creami, първо създайте своята база от продукти. След като създадете основа, ще я излеете в един от контейнерите за смесване, които се доставят с машината. Замразете основата за 24 часа. След като напълно замръзне, извадете от фризера и поставете в Ninja Creami, изберете процеса, който искате. Ninja Creami разбърква базата заедно за около минута.  Сега основата е кремообразна и вече не е замразена в твърдо състояние. След това добавете вашите смеси и добавки изберете процеса на смесване. Ninja Creami бавно ще се смесят микса в замръзнало лакомство, без да променя размера или структурата на микса.

CREAMi има два независими двигателя с двойно задвижване един за въртене на лопатката и друг за прилагане на натиск надолу. Уредът разполага с двойно функциониращо гребло за фино настъргване и смесване на  замразените съставки За разлика от традиционните производители на сладолед, иновативната система Creamerizer на Ninja, фино настъргва  и разбърква ледени частици в кремообразни замразени лакомства за минути. Ninja Creami прави 1 пинта контейнер (около половин литър) за замразени лакомства. Машината се предлага стандартно с 3 пинта контейнера. Можете да закупите допълнителни контейнери от Ninja. Можете да приготвите буквално всеки вкус на замразено лакомство, което можете да измислите! Вариантите са безкрайни!  Ninja Creami се предлага на цена от 199 долара