продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

SPLACH Patriot Pro бърз мощен и универсален електровелосипед

Вдъхновен от Iron Man, SPLACH Patriot Pro представлява бърз ефективен и мощен електровелосипед, проектиран като хибрид между шосеен и планински велосипед, той се счита за добър при всякакви условия. Изграден върху спортна рамка от алуминиева сплав, разработена да  издържа на тежки и динамични натоварвания. PATRIOT се предлага както с дроселна клапа, така и с педално асистиране за превъзходно задвижване. SPLACH Patriot Pro разполага с мотор на задната главина с мощност 1500 W  и 85 Nm  като предлага максимална скорост на пълна газ от 50 км/ч (в изцяло електрически режим) и е в състояние да се справи с наклони до 38 процента.

PATRIOT PRO – SPLACH Bike

Ездачите могат да се използват шест нива на подпомагане при педално асистиране, като могат да достигнат до 32 км/ч, възползвайки се максимално от верижното задвижване на 7-степенните предавки Shimano. Patriot Pro се предлага с разположена в центъра и интегрирана с рамката, 48V 14.5Ah литиева батерия на Samsung. Електро велосипедът има обхват от 45 километра в изцяло електрически режим и до 80 километра в режим на педално подпомагане. Отнема от четири до шест часа, за да заредите  батерията като тя може лесно да бъде премествана при зареждане и поставена отново. Сложната конструкция на Patriot придава  здравина, за да издържи на по-големи и динамични натоварвания.

Предните амортисьори с хидравлично окачване са твърди, но създават по-плавно каране, като омекотяват грапавостта и абсорбират ударите по терена. Пружинният амортисьор на задната намотка дава подвижност на окачването, както и стабилни характеристики, което прави препятствията много по -лесни и по-безопасни за справяне. SPLACH Patriot Pro се движи на 26 инчови гуми с ширина 7,6 сантиметра за  максимален контакт с пътищата за оптимално сцепление и устойчивост, на кални пътеки в гората, стръмни изкачвания в планините, бурни спускания или просто калдъръмени улички, а спирачната сила се осигурява чрез дискови спирачки отпред и отзад.

Окабеляването на електровелосипеда е водоустойчиво което удължава живота му и е идеално за поддръжка. Данните за каране, синхронизирани с вашите модели на езда, са представени на интелигентния цветен LCD дисплей. Усъвършенстваното вградено устройство за разпознаване на пръстови отпечатъци удвоява безопасността и удобството при опазването на вашия PATRIOT. С докосване на вашия пръстов отпечатък върху сензора, моторът се заключва и отключва автоматично. Patriot Pro тежи 40 килограма като максималната му товароносимост е 150 килограма.  С предварителна поръчка SPLACH-PATRIOT PRO е наличен на цена от 2199 долара.