продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

камери

Feiyu Pocket 2S Компактна, но мощна 3-осна Gimbal камера

„Компактна, но мощна“ е отличителният белег на Feiyu Pocket 2S . Тази миниатюрна камера със стабилизатор е първата по рода си по отношение на размера и гъвкавостта. Нейната подвижност и възможност да се отделя от устройството я превръщат в многофункционална където и да отидете или  монтирате камерата. Просто прикрепете камерата към каска, покрив на автомобил или която и да е магнитна повърхност , за да постигнете най -добрия ъгъл на заснемане, като през цялото време контролирате от дръжката в ръката си. Каквито и ъгли или перспективи да имате предвид за вашето видео, сега можете да ги постигнете с Pocket 2S. Просто регулирайте настройките от екрана на подвижната дръжка в дланта на ръката си. Традиционното разклащане и трептене са ефективно премахнати с уникалната 3-осна система за стабилизиране на Pocket 2S. Ще забележите разликата в плавното движение и рязко фокусираните детайли на вашите кадри. Захранван от водещия в индустрията Sony 1/2.5 инчов CMOS сензор с 1,62 μm единичен пиксел, мощен модул за изображения и  процесор ARM CortexA7.

Feiyu Pocket 2S Available for Preorder - The American Society of Cinematographers

Pocket 2S прави снимките да изглеждат невероятно с  реалистично възпроизвеждане на цветовете и намаляване на шума при всякаква светлина с WDR който подобрява качеството на изображението, възстановява детайлите и увеличава цветовия слой, за да направи вашето видео по-живо. Настройката HDR е особено полезна за сцени, които включват сенки или прекалено ярки области. Видеото с по-висока честота на кадрите може да улови широк спектър от действия и е специално насочено към заснемане на бързо движещи се обекти.  Камерата предлага 4K заснемане с 4 пъти по -високо качество от обикновения 1080P.  Имате възможност да снимате с  1080P при 120FPS 4 × или 720P при 240FPS 8 × бавно движение и улавяне на всички детайли! Просто плъзнете нагоре, надолу, наляво или надясно по екрана за да контролирате Pocket 2S. Ще забележите, че  времето за реакция е супер бързо и няма да почувствате никакво забавяне. Не е нужно да се притеснявате и от неправилно щракване, с този малък екран добре проектираните икони отговарят на размера на екрана, така че можете лесно да изберете настройката с пръст. Операционната система е проектирана да бъде лесна и удобна.

https://c2.iggcdn.com/indiegogo-media-prod-cld/image/upload/c_fill,w_695,g_auto,q_auto,dpr_1.5,f_auto,h_460/j8fn5jwl5pl99bqsj2wx

Просто включете, след това започнете да снимате, което означава, че никога няма да пропуснете ценни моменти!  Поставете го на пауза, когато е необходимо, или го рестартирайте. Това ви дава максимален контрол и непосредственост, а освен това ще спестите време за редактиране. Единственото ограничение е вашето въображение! Искате зрелищен широк кадър, може би  целия градски пейзаж?  Панорама на  180 °  Pocket  2S улавя всичко това. И никога не пропускайте някой в ​​групово селфи с панорамата 3×3 . Имате пълен контрол – просто избирате настройката и Щракнете! Няма повече размазани лица в екшън кадрите. Pocket 2S има режим за проследяване на лица, който ще се движи, докато вие и вашите приятели се движите, поддържайки всички в кадър с висок контраст. Превърнете часовете в секунди, добавяите плавни движения на камерата, пътувайте през времето и светлината  с прецизният Time lapse.

Комбинирайки яснотата на 4-слойното стъкло и 3-слойните лещи , Pocket  2S осигурява несравними цветове, детайли и яснота .Изберете между супер широк,  широк или тесен ъгъл, за да получите оригиналните снимки или коригирани изкривявания. Pocket 2S консумира по-малко енергия по време на видеозаснемане. Животът на батерията е удължен на ново ниво, повече от 3 часа видео при 1080P 30FPS или 160 минути при 4К 30FPS Pocket 2S се предлага с вграден WiFi. можете да  го свържете директно с телефона си. Pocket 2S има съвременен дизайн, който го прави преносим, ​​ергономичен и стилен. Имайки предвид простотата, всички операции могат да се контролират с една ръка. Зарежда се чрез най-новия USB Type-C порт, който е предпочитан за надеждност и бърза пропускателна способност за мобилни устройства.   Pocket 2S е част от от кампаниите за обществено  финансиране на Indiegogo  Като се предлага на цена от 309 долара    с 22%  отстъпка от пазарната цена от  399  долара.