продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

pXcycle E-XC+ универсален електрически велосипед

Създаден с мисъл за вас, pXcycle E-XC+ е най-универсалният в света електрически велосипед. Проектиран да издържа на различните метеорологични условия и терен. Той лесно може да понесе изкачването в планините или елегантно да се придвижва при пътуването ви до работа в понеделник. Защо да не комбинираме най-доброто от двата свята като  получаваме здрави офроуд възможности, комбинирани с плавна високоскоростна мощност и управление. Това превозно средство беше наистина еволюционна стъпка в ежедневната езда.

Всеки pXcycle E-XC+ е напълно обурудван с най-мощния 600W двигател със средно задвижване в индустрията, който  може  да достига до 32 км/ч при директна газ в изцяло електрически режим или 45 км/ч при педално асистиране. Пет са нивата на педално подпомагане. Батерията е  48V 11Ah (528Wh) полуинтегрирана, подвижна която осигурява изминаването на до 96 километра. Сензорът за въртящ момент оптимизира мощността въз основа на усилията, които полагате. Вграденият сензор за въртящ момент в моторния блок със средно задвижване означава, че асистентът на педала е бърз и отзивчив, предлагайки естествено усещане при педалиране.

Добавката на дроселната клапа осигурява увеличаване на мощността, когато е необходимо. Осем-степенната скоростна кутия Shimano Altus също ви дава приятна комбинация от диапазон и качество на предавките. Рамката е направена от алуминий като е налице твърдо заварена задна стелажна система, с товароносимост 68 килограма и твърдо монтиран преден багажник с товароносимост 13 килограма. Предната вилка на Suntour осигурява допълнителен комфорт при по-дълго пътуване. Спирачната система е поверена на хидравлични дискови спирачки Shimano.

https://electrek.co/wp-content/uploads/sites/3/2020/07/pxcycle_exc_top5_4.jpg?quality=82&strip=all&w=1000

Тук присъства и LCD компютърен дисплей който показва всички данни като скорост, разстояние, живот на батерията. Конфигурира се за персонализирани настройки прахоустойчив и водоустойчив с вградено USB зарядно устройство. Цената на pXcycle E-XC+ е 3 495 долара.