продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

iNomad свързвави чрез 5G навсякъде където отидете

Лек и преносим, ​​идеален както за дома, така и за офиса,това е INomad той е джобен мини рутер, който преобразува 5G сигнали в WiFi 6 сигнали, като ви дава скорост до 4Gb/s буквално навсякъде по света с 5G поддръжка. Той е предназначен за пътуване, така че можете да носите своя WiFi със себе си навсякъде (вместо просто да го използвате на закрито), а фактът, че той има свой собствен вграден VPN означава, че имате неограничена и сигурна интернет връзка, която е криптирана за защита на вашите лични данни. Вашият телефон по същество ви дава достъп до 5G мрежи, но проблемът с това е, че 5G връзката е ограничена до вашия телефон. В момента, в който използвате телефона си като гореща точка, свързаните ви устройства не се възползват от същите 5G скорости и телефонът ви също се загрява невероятно бързо. Това, което прави iNomad, е да даде на вашите устройства достъп до 5G скорости, като го преобразува в WiFi 6 сигнал. Вашият лаптоп или iPad (или друго устройство) може да не са оборудвани за четене на 5G сигнали, но тъй като iNomad ги преобразува в WiFi 6 сигнали, всичките ви устройства могат да се възползват от скорости до 4Gb/s. Това потенциално означава да можете спокойно да гледате 4K филм на вашия Smart TV в 5G мрежа или дори да играете висококачествени игри на вашия лаптоп или PlayStation онлайн (безжично или чрез свързване на вашето устройство към iNomad чрез USB-C или Ethernet портове за високоскоростна кабелна връзка).

Фактът, че iNomad е преносим, ​​означава, че вашият високоскоростен интернет може да пътува с вас, а ако имате приличен план за 5G, iNomad може да свърже до 32 устройства, което позволява на целия ви парк от продукти за интелигентен дом да се възползват от 5G мрежата. Най -голямото предимство на изящния ръчен рутер е точно това, той е ръчен. Възможността да носите iNomad със себе си го прави изключително полезен, ако пътувате или работите от място, което няма достъп до високоскоростен интернет, или дори от местоположение, което има географски ограничения в интернет. iNomad се предлага със собствена вградена VPN с нулева регистрация, която помага за отключване на интернет, като ви позволява достъп до уебсайтове, които иначе биха били блокирани от правителства и интернет доставчици (доставчици на интернет услуги), като същевременно гарантира, че никой не може да проследи вашата интернет активност. INomad дори се предлага с най -новото криптиране на WPA3, което не позволява на хората да могат да проникнат във вашата WiFi. Уредът е компактен и изработен от въглеродни влакна.

Малък 2,4-инчов цветен сензорен екран на рутера ви позволява достъп и контрол на различните му функции, като дори виждате скоростите на качване/изтегляне, както и проверявате нивото на батерията на iNomad. Вътрешната батерия с капацитет 6000 mAh прави iNomad на практика също и банка за захранване, което й дава до 16 часа непрекъсната употреба и дори ви позволява да зареждате устройствата си. USB-C слот на рутера поддържа захранване и доставка на данни, докато iNomad дори идва с традиционен Ethernet порт, който ви позволява директно да свържете устройства чрез LAN кабел към рутера. INomad работи с 5G SIM карта, която се предлага със собствени интернет планове – в зависимост от това в коя част на света се намирате, планът може да струва между 250 и 300 долара за цяла година неограничен 5G интернет (или повече, ако пътувате в международен план между множество държави/континенти). VPN, който се предлага заедно с iNomad, е безплатен за първата година, въпреки че не е задължителен, освен ако не сте изключително конкретни относно поверителността на интернет или живеете в държава, която налага гео-ограничения на определени уебсайтове (например в Индия, където TikTok е забранен от правителството.)

Уредът  предлага преносимост в интернет, високоскоростна връзка (на всички ваши устройства) и сигурност, като всички те са доста впечатляващи, когато се комбинират заедно (заедно с непринудената функция, че можете да работите и като power-bank). Устройството iNomad започва да се доставя по целия свят през декември тази година и може да бъде взето за намалена цена от Indiegogo на цена от $ 239 (с планове, които струват допълнително) с 40% отстъпка от пазарната цена която е 399 долара. Всеки iNomad се предлага с 3-годишна гаранция за устройството, с безплатна замяна за първата година и безплатни ремонти за следващите години.