продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

ENGWE X5S без верижен сгъваем и достъпен електровелосипед

Електрическият велосипед ENGWE X5S отговаря на нуждите на съвременните хора за работа, забавление и отдих по отношение на външния вид, обхвата на движение и мощността. Може да се сгъва, да се съхранява удобно, да спестява място и да направи пътуването ви по-бързо и по-безопасно. ENGWE X5S се отличава с без верижна трансмисия. Веригата е заменена от  нова проектирана система за задвижване на вала, висококачествена титанова съединителна предавка и алуминиево уплътнение, той е по-чист, издръжлив и ефективен. Инженерите на ENGWE умело са проектирали около 30 компонентни модула, за да образуват нова трансмисионна структура, която е ефективна и стабилна.  Няма нужда да се притеснявате, че  веригата ще  падне, разхлаби или замърси, валът осигурява по-голяма предвидимост и надежност.

Електрическият велосипед има инверторен двигател Zhengxuan с  максимална мощност от 400W високоскоростният безчеткови мотор, осигурява максимална скорост  от 35 км/ч, в режим на педално асистиране за Европейския съюз скоростта е ограничена на 25 км/ч. В изцяло електрически режим скоростта  е до 20 км/ч.  Батерията е  48V 15AH (модел на ЕС) или 48V 20AH (модел на САЩ) с максимален круизен обхват в изцяло електрически режим от 60 километра и 120 километра в режим на педално подпомагане.Батерията може да се зарежда на мотора или външно, а пълното зареждане на батерията отнема между 6-10 часа ENGWE X5S има цялостна структура на корпуса от алуминиева сплав. Предното рамо на пружината вилката е изработено от високоякостна въглеродна стомана за удобно поглъщане на удари налице са и задни пружинни амортисьори.

Високопроизводителните 14 инчови пневматични гуми могат да осигурят плавно и стабилно шофиране дори по неравни пътища. Максималната  товароносимост е 150 кг,  като тегло на превозното средство  е 19 кг. конструкцията позволява на него да се возят двама души може да се сгъва и съхранява, размерът след сгъване е 76 см на 35 см на 55 см  За спирачките ENGWE разчита на спирачна система EBS отпред и дискова спирачка отзад. Кормилото и седалката могат да се регулират по височина.  Електронният велосипед ENGWE X5S може да се използва в 3 различни режима на каране: нормално педалиране, педално подпомагане и напълно електрически режим. За Европейския съюз е ограничен само до педално подпомагане.

新日加宽踏板电动车与英格威无链条电动车哪个好?哪个性价比高—比物网На волана ENGWE X5S има държач за мобилно устройство с доставен USB конектор за зареждане на смартфона. На волана има и функционална конзола с дисплей с течни кристали, който показва основна информация за пътуване. Благодарение на своята сгъваемост и лесна преносимост, както и модерното оформление, електрическият велосипед е чудесен за опознаване на градските улици. Електровелосипеда се предлага на пазара с цена от 799 долара.