продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

проектори

120-инчовото лазерно кино на Hisense

Изключителното 120-инчово лазерно кино на Hisense най-накрая се появи на пазара, носейки със себе си нова ера на домашното забавление. Разполагайки с 4K Ultra HD резолюция с над осем милиона мегапиксела, новият комплект съчетава технологията за проектор Ultra Short Throw с 120-инчов екран с  функция за заглушаване на околната светлина (ALR). Накратко, това е малка кутия с големи възможности. От технологична гледна точка 120-инчовото лазерно кино има 2700 лумена яркост, за което Hisense твърди, че е повече от 85% еднородност на яркостта и способността да издържа на 25 000+ часа забавление. Лазерното кино на Hisense носи ново изживяване за домашно кино. Спиращият дъха 4K Ultra HD вход за зашеметяващи, кристално чисти изображения с невероятни детайли на масивен 120-инчов екран от всеки ъгъл на видимост.

120" Laser Cinema Series L5F - Hisense Australia

Големият пробив на технологията  е за екранът с възможност за заглушаване на околната светлина, който предотвратява околната светлина или отблясъците да повлияят на качеството на картината, друго предимство на концепцията е на проектора Ultra Short Throw. В този случай 120-инчовото лазерно кино Hisense може да проектира 4K визуализации върху екрана от малко над 35 сантиметра разстояние от стената, което означава, че не е нужно да монтирате технологията на покрива или на масичката за кафе. Определено ще се насладите на подобрения спектър от цветове на лазерния телевизор на Hisense, който показва истински изображения с прецизността на лазерния източник на светлина. Превишавайки стандартната цветова гама, цветният дисплей е подобрен до по-високо ниво, а блестящите цветове могат да се видят от различни ъгли. Високият динамичен диапазон (HDR) отваря изцяло нова гама от цветове и контрасти, сравними със стандартите за кино. Можете да се насладите на зашеметяваща жива картина с невероятна дълбочина и богати детайли у дома, без да ходите на кино.  Благодарение на технологията MEMC с времето за реакция на процесора е в рамките на микросекунди, може да се постигне скорост на движение 10 пъти по-бърза от OLED.

5 hisense 120l5fset проектор

Едно удобно допълнение за Laser Cinema е качеството на звука. Ключова област, в която проекторите с къси разстояния традиционно се провалят, новата технология е настроена да донесе звука на Dolby Atmos. Елементът на потапящ съраунд звук със сигурност издига зрителското изживяване. Лазерното кино на Hisense е  оборудвано с вградени високоговорители, които освобождават 30W превъзходна аудио система. DBX-tv аудио технология е приложена към Hisense Laser Cinema, за да повиши аудио ефекта за кинематографично изживяване. Насладете се на по-интелигентно забавление Hisense Android TV улеснява получаването на повече от вашия телевизор. Изберете от над 400 000+ филма и предавания от различни стрийминг услуги. Помолете Google да контролира вашия телевизор, да получи препоръки какво да гледате, да приглуши светлините и други опции с гласа си. Предавайте снимки, видеоклипове и музика от смарт устройства на вашия телевизор с вграден Chromecast.

120-инчовото лазерно кино се предлага с лесен за използване интерфейс, който използва изкуствен интелект и интуитивен гласов контрол за неограничен достъп до стрийминг услуги и възможност за гледане на телевизия в ефир благодарение на вградения си ТВ тунер. Ултра късото лазерно кино с минималистичен дизайн, е разположено само  на 35,2 см от стената, с доста лесен монтаж. Лекият и тънък екран може да виси безжично, незабележимо-елегантно, за да осигури красиво монтиране на стена във всяка стая и перфектно интегриран във вашия начин на живот. С включването на 120-инчов екран, вашето лазерно кино може да се похвали с изключителна разделителна способност, удивителна дълбочина и остри като бръснач детайли, съчетани със звук от кино, благодарение на най-новите технологии. С нарастването на стрийминг услугите, 120-инчовото лазерно кино е идеално разположено за хората, които искат да  се насладят на преживяването при гледане на кино, от комфорта на дома си.  Цената на   120-инчовото лазерно кино на Hisense е  4 999 евро.